2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شد عقدیم

435 بازدید | 22 پست

سر ی بحثی دعوا شد اونم بخاطر تولد باباش بود  ک من میگفتم کادو خوب بخریم اونم عصبی بود و نمیخاس کادو بخریم 🫤 بعد بحث کرد و بابت قسطا و ماشین و اینا تو فشار بود دیگه خسته هم بود همرو سر من خالی کرد و فحش داد و خیلی حرف زشت زد 

بعدش اومد عذرخواهی کنه زنگ زد برنداشتم پیام داد 

منم عکسای دونفرمون پاک کردم از رو پروف  و بجاش پروفمو مشکی کردم چون بار اولش نیست ک وقتی عصبیه اینطوری برخورد میکنه  اینم بگم ک عکسای دونفرمون فقد برا خودش مشخص بود اینطوری نبود ک بگم همه میبینن 

نمیدونم کارم درسته یا نه ولی از روی ناراحتی بود 

.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چه اصراری داشتی کادو خوب بخره شاید پول نداشته خانواده خودشه میدونه تا چقد هزینه کنه یا نکنه

تهش اصلا هرچی میخواد با تو باشم طلبم من تجسم میکنم بات خودمو با یه بچه بغلم ...

یه نصحیت و وصیت بکنم بهت اول زندگی

در امور زندگی خانواده ی شوهر به هیییییییییچ وجه دخالت نکنین

بذارید شوهرتون هرجور صلاح میدونه کار انجام بده

ببین اگه منصف باشن هیچی رو از چشم شما نمیبینن

اگر هم بی انصاف باشن خودت رو براشون شرحه شرحه هم کنی بازم بدی ها رو از چشم تو میبینن

پس بذارمشون کنار 

وخیلی محترمانه باهاشون کنار بیا در حد ضرورت

بذار شوهرت در مورد اونا تصمیم بگیره

اولا که بابای اونه نباید دخالت میکردی خیلی

دوما حالا عکس پروفایل مهم نیست ولی خب بچگونه ست دیگه

بهتره با مشاوره صحبت کنید

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
شما چرا کاسه داغ تر از آش میشی خودش بهتر می‌دونه شما فقط پیشنهاد بده ولی اصرار نکن و تصمیم بزار به ع ...

چون برا بابای من خرید روز پدر و روز تولد 

برای بابای خودش نخرید از چشم من دیدن 

.

اولا که بابای اونه نباید دخالت میکردی خیلیدوما حالا عکس پروفایل مهم نیست ولی خب بچگونه ست دیگهبهتره ...

.

یه نصحیت و وصیت بکنم بهت اول زندگیدر امور زندگی خانواده ی شوهر به هیییییییییچ وجه دخالت نکنینبذارید ...

.