2777
2789
عنوان

عشق فراموش نمیشود

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 35 پست

زمان☺

غروبا که میشه روشن چراغا😃                                  میان از مدرسه خونه کلاغا                                   یاد حرفای اون روزت میفتم                                  که تا گفتی به جون دل شنفتم                             عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من                                              اسیر دل نبودم                                                  اگ عاقل بودم من                                             یادت میاد به من گفتی چیکار کن                         گفتی از مدرسه اون روز فرار کن                            فرار کردم من اون روز زنگ آخر                            نرفتم مدرسه تا سال دیگر                                   عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من 

تا وقتی به قبح و گناه اونکار پی نبرده  کسی نمیتونه کمکش کنه بهش بگو انقدر به اون طرف فکر میکنی اگه یک هزارم درصد به زبونت بیاد جای اسم همسرت اسم اونو صدا کنی شوهرت چه فکری راجع بهت میکنه؟

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا وقتی یه رابطه تموم نشده مخصوصا ازنظر احساسی نباید یه رابطه دیگه شروع بشه.حالام باید همه چیشو بریزه دور از قلب و ذهن و فکر و ...کلا همه چیش.از تکنیک ان ال پی استفاده کنه خوبه.بره پیش مشاور

عاشق خودمم...بوس بوس

من هم فراموشش نکردم. اصلا نمیشه با اینکه یکی دو ماه قبل ازدواج کرده همش تو فکرشم. چقدر خانمش خوشبخته.همش تو ذهنم هستن. نمیدونم چکار کنم  که تو ذهنم کمرنگ بشه

بچه ها عشق واقعی اصلا فراموش نمیشه.

خب اگه نمیتونست فراموشش کنه چرا ازدواج کرد؟ میذاشت وقتی با این قضیه کنار میومد ازدواج میکرد 

ای کاش توی این جور شرایط یکم به کسی که باهاش ازدواج میکنن فک کنن. به نظرم ظلم بزرگی در حق همسرشون میکنن 

گاهی مرگ فقط جدا شدن روح از بدن نیست... دختر باشی و پدر برود تو برای همیشه مرده ای... 😢😢😢

یه تکنیکه تو روانشناسی که واسه خیلی چیزا ازش استفاده میشه.من خودم 10سال پیش ازش استفاده کردم واسه فراموشی گذشته.بشدت اثر خاطره بدمو کم کرد طوریکه الان یا یادش نمیکنم یا اگه یادش بیفتم هیچ حسی ندارم نسبت بهش

عاشق خودمم...بوس بوس