2777
2789
عنوان

با چه سریالی خاطره خوب دارین⁉️🤗

193 بازدید | 48 پست

بگین 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

ساختمان پزشکان

می روند ؟!فدای سرتمیمانند؟خوش به حالشان که لحظه هایشان با تو ثبت می‌شود!....آسمون همیشه متعلق به توئه،این تویی که انتخاب می‌کنیمثل یه پرنده پرواز کنی یا مثل یه ستاره بدرخشی ✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاشق سریال کیمیا

آسمان همیشه ابری نیس

بودم یادش بخیر

دلم پیک نوروزی رو که شب ۱۳ بدر می‌نوشتیم رو خواست🥲دلم بعد از ظهر سرد پاییزی زیر لحاف موقع تماشای فوتبالیست ها و آنشرلی رو خواست 🥲دلم لوکیشن فیلم پدر سالار و قصه های مجید و خواست بشینیم تو ایوان مشغول چای خوردن باشم رو خواست🥲دلم کوچه بچگی مو خواست کنار دوستام وسط بازی لی لی و کش بازی و گرگم به هوا رو خواست🥲دلم مهمونی خونه مادربزرگ تو حیاط و غذاهای ساده و رنگین و صفا و صمیمیت و خواست🥲دلم نقل و نخود کشمش و صد ریالی مادر بزرگ و خواست دلم پول زیر جوراب مامانم و خواست 🥲دلم ذوق و شوق بچگی واس لباسای عیدمو خواست کنار خواهرم 🥲دلم موی سیاه و چهره شاد و سرحال مامان و بابامو خواست 😙🥲     ( شماهم دلتون خواست 🥺🥺🥺🥺🥺🥺)   ای خدایا تا ابد ما دلمون بچگی صاف و ساده مون رو میخاد کاش یه دکمه بود چاره اش 🥲🥺

ساختمان پزشکان

چقدر خوب بود 😔

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
عاشق سریال کیمیاآسمان همیشه ابری نیسبودم یادش بخیر

😔😔یادش بخیر

کیمیا ک داره پخش میشه دوباره

اسمان همیشه ابری نیست ولی 😔

زیاد معروف نیست 😂حتی روم نمیشه بگم ولی شهرزاد هم حس خوب میده بهم

رو نمی‌خواد ک بگو 

خانه به دوش هر دفعه بازپخش میبینمیوسف پیامبر پریاپرستارانگسل

یوسف خوب بود بقیه ندیدم 

ترش و شیرین 

واااااای میدیدمش فرداش هم تکرارش رو میدیدم

روز ۱۴ فروردین بود 

تکرار آخرین قسمتش رو ساعت ۱/۵ میداد

من عزای دنیا گرفته بودم که نرم سرکلاس 

مادرم به زور فرستادم 

کتکم زد

رفتم سرکلاس بغض تمام عالم تو گلوم بود 

۵یا۶ نفر بیشتر نبودیم

نگاه سقف کلاس کردم گفتم ؛( خدایا) از ته دلم گفتم و یه آه کشیدم

خدای من شاهده مدیر اومد تو کلاس گفت شمام برید خونتون 

به ماه قسم تا خود خونه بدووووو کردم 

رسیدم دست و صورتمو شستم نشستم پای تلویزیون آخراش که تموم شد تیتراژ داشت می‌رفت بالا من اششک میریختماااااا

گرررریه میکردمااااااا

خدا رحمت کنه احمد پورمخبر رو