2777
2789
عنوان

مالیات خرید خانه

111 بازدید | 9 پست

دوستان اگه پول خرید خونه رو بخوایم از طریق بانک انتقال بدیم بهش مالیات تعلق میگیره؟

لطفا هرکی اطلاع داره بگه ضروریه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من با این جمله زندگی میکنم زور خدا از همه بیشتره همه برات نخوان خدا برات بخواد کافیه🌱️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوایل امسال خونه خریدیم مالیاتی هم ندادیم پول خونه رو هم یا شبا کردیم یا چک دادیم

خب از طریق شبا فقط باید بری بانک و با ارائه سند انتقال میدن،شما همین کار رو کردید؟؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من با این جمله زندگی میکنم زور خدا از همه بیشتره همه برات نخوان خدا برات بخواد کافیه🌱️ 

خب از طریق شبا فقط باید بری بانک و با ارائه سند انتقال میدن،شما همین کار رو کردید؟؟

بالای ۲۰۰ میلیون رو باید بری بانک   با داشتن قولنامه میتونی انتقال بدی  وگرنه چند روز پشت سر هم‌میتونی بری ۲۰۰ میلیون واریز کنی

از طریق اینترنت بانک هم تا ۱۰۰ میلیون میشه واریز کرد 

بالای ۲۰۰ میلیون رو باید بری بانک با داشتن قولنامه میتونی انتقال بدی وگرنه چند روز پشت سر هم‌میتو ...

خب میدونم قراره کل پول یکجا و از طریق بانک واریز کنیم،اطلاع ندارید که چطوریه؟؟مالیات بهش تعلق میگیره یا نه؟؟املاک یکم ما رو ترسوند ولی همسرم اصرار دارن که پول رو یکجا بریزن و سند  و کلید رو تحویل بگیرن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب میدونم قراره کل پول یکجا و از طریق بانک واریز کنیم،اطلاع ندارید که چطوریه؟؟مالیات بهش تعلق میگیره ...

نه عزیزم مالیات تعلق نمیگیره

باز از بانک سوال کنید 

ما تقریبا یه ۹۰ درصد مبلغ خونه رو چک دادیم بعد در حد سه تا تا ۲۰۰ تومن واسه سند و کلید نگه داشتیم هیچی هم‌مالیات ندادیم

نه عزیزم مالیات تعلق نمیگیرهباز از بانک سوال کنید ما تقریبا یه ۹۰ درصد مبلغ خونه رو چک دادیم بعد در ...

ممنونم که با حوصله جواب دادید🌺🌺🌺

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40