2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ببینید من اونجا دبیرام و مدرسه خیلی تعریف و بنام اون منطقه هست ولی مشکلی ک دارم 

ی هفته باهام اوکی هستن دبیرا و بچها همینطور 

ی هفته کاملا نگاهاشون عجیب غریب میشه 

بچه هاشونم فوق العاده از زیر درس در برو هستن 

از نظر بار علمی و تدریس از تمام دبیرای اونجا جلو هستم 

اینم بگم ی معاون هست از من خوشش نمیاد 

توی گروه مدرسه که هر کلاس جداگانه داره منو اد نمیکنع 

و کلاسای منو به شدت جابه جا کرد اول مهر که حتی من ابان ی سری کلاسا رو اورد اضافه کرد و کلا اذیت حس میکنم میکنه 

با بچها خیلی راه میام و خوب درسشون میدم حتی پرو شدن ولی تا ی کم تذکر میدم که ساگت باشن سریع ی حالتی اجازه میگیرن میرن بیرون انگار میخان منو بترسونن از اینکه برن به دفتر از دروغ هزار جور حرف ببافن 

حرف بزنی می‌رن میگن پدر و مادرت هم میگن داریم پول میدیمدخدمات خوب بگیریم حتی درس هم نخونن نمره میدن ...

نمره دادن که بهشون میدم ولی توضیحم میدم با ابنکه خیلی خیلی خنگ تشریف دارن .خیلی هم شرورن 

نمیدونم با این کارشون چیکار کنم منو میخان همش از دفتر بترسونن ی سریا بچها که خیلی شرن 

حرف بزنی می‌رن میگن پدر و مادرت هم میگن داریم پول میدیمدخدمات خوب بگیریم حتی درس هم نخونن نمره میدن ...

فک کن توی شرایط من بودی چیکار میکردی ؟؟؟ 

خیلی جنگ اعصاب دارم همش میترسم گه برن بگن .فقط میخاستم امسال رو بمونم . اصلا سال دیگ نمیمونم اینا درس بخون نیستن . در کل نمیدونم با این شرایط معاون و بچها تا اخر سال خواهم موند یا ن ؟

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز