2777
2789
عنوان

دلم ميخواد مثل شما ها باشم

1286 بازدید | 116 پست

بچه ها دلم ميخواد مثل شما متأهل ها باشم كه به فكر ني ني دار شدن و تربيت فرزند و شوهر و خانواده شوهر و خواهر شوهر و مادر شوهر  هستيد باشم ، و زندگيم متنوع باشه و با همسرم برم سفر و....مخصوصا ني ني....كاش باباش پيدا ميشد ميومد ني ني مون را به دنيا بياريم. ...يعني ميشه منم يه روزي مثل شما ازدواج كنم و ني ني دار شم؟

نه تو رو خدا مثل زنای این سایت نباش

خوب ازدواج کن بارداری بی مشکل و تربیت صحیح فرزند داشته باش

مــن اگـر کامروا گشتم و خوشدل چه عجب 💖مــســـتـحق بودم و اینها به زکاتــــم دادنـد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره اون روزا دور نیست بیای همینجا تاپیک بزنی به پشیمونی بیفتی😆

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄

چیزی بنام دردسر هم تو زندگی متاهلی وجود داره...همراه با شوهر و قومش میاد...اونم میخوای؟😐

فروش صندلی ماشین ببه کانفورت کاملا نوhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2385516/فروش-صندلی-ماشین-کاملا-نو?postId=78770562
نه تو رو خدا مثل زنای این سایت نباش خوب ازدواج کن بارداری بی مشکل و تربیت صحیح فرزند داشته باش

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄