2777
2789
عنوان

دهه هفتادی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 2929 بازدید | 132 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اصلا نفهمیدم چطور گذشت 

یه موقعی یکی میگفت ۳۰ سالمه میگفتم وای چقد سنش زیاده 

الان که ۳۰ رد کردم میبینم نه ،همچین زیاد هم نبود من خیلی بچه بودم 

حقیقتا عمر خیلی کوتاه تر ازون چیزی که فکرش رو میکنیم 

آدم وقتی ۳۰ رد میکنه تازه قدر زندگی و لحظات رو میفهمه 

دوست داره تک تک لحطه ها رو استفاده کنه 

وقتی تو دهه ۲۰ زندگیت هستی بنظرم حال هوای روح و جسمت بهتره و میگی هنوز وقت هست 

به قول دوستم خیلی زود دیر میشه 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

واقعا باورم نمیشه در آستانه سی سالگی هستم🙃

منم داره ۳۰سالم میشه احساس میکنم نسل ماسوخته ترازدهه ۶۰

اصلانفهمیدم کی ۳۰سالم شدراستش حس عجیبی دارم که دهه۲۰ زندگیم داره تموم میشه احساس کامل سن شدن

یکی از خیرین رفته سوپر مارکت محله دفتر بدهی مردمو گرفته و فرار کرده.میخوام بگم با دست خالی هم میشه کار خیر کرد، دریغ نکنید.😂

فقط منم‌ دوست ندارم برگردم به گذشته ؟ الآنو عشقه

منم دوست ندارم حتی به گذشتم فکرکنم بیشتردوست دارم برم جلوتاتموم بشه

یکی از خیرین رفته سوپر مارکت محله دفتر بدهی مردمو گرفته و فرار کرده.میخوام بگم با دست خالی هم میشه کار خیر کرد، دریغ نکنید.😂

فکر میکنم۱۸سالمه مامانم میومد پیشم تو اتاقم تا نصف شب درس میخوندم موقع امتحانا

الان دوتا بچه پیشمه اومدم تحویل مامانشون بدم یادم اومد خودم مامانشون هستم😰😰😂 و منی که الان۳۰سالمه🥲

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

والا نسل سوخته همین دهه ۷۰ و ۸۰،،خودم دهه ۷۰ ولی دهه شصت که همش تو سن خیلییی پایین که اصلا نقهمیدن جنگ تموم شد بعد ابادانی شروع شد تو جووونی  شون هم خبری از تحرین های سنگین و تورم در این حد نبود هرچی شد سرما اومد

چ زود خودشو قاطی هشتادیا کرد😂😂😂 البته اگر از مزایای دهه هشتادیا بهره مند بودی ممکن بود هشتادی بشم ...

نه بابا هیچکدوم نبودم😝😂😂😂😂

İnsanları değil, insanlığı seviyorum!😇                                                           

منم بیست وپنج سالمه اخه دوران مدرسه باید محجبه میبودیم هد میزدیم بعد مقنعه ناخن کوتا مانتو شلوار بلن ...

بنظر خودم دوره خودمون شفاف تر بود و همه چیز دلنشین تر با اینکه سخت تر بود ولی اینقد عذاب تورم رو نکشیدیم اونموقع ما من یادمه گرونیا از سال ۹۷ به بعد شروع شد