2777
2789
عنوان

دوستان راهنمایی کنید

91 بازدید | 8 پست

بچه ها بعد چهار سال داییم رو پیدا کردم 

بهش پیام دادم با هم سلام و احوال پرسی کردیم بنظرتون بهش بگم بیا همو ببینیم یا نه ؟

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

بستگی داره به شرایط و گذشتتون

گذشته که خاطرات زیادی با هم داریم 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا چهار سال نبود؟

کلا ارتباطش رو بخاطر دخالت و سلیطه بازی خانمش با خانواده خودش قطع کرده 

کلا ارتباطش رو بخاطر دخالت و سلیطه بازی خانمش با خانواده خودش قطع کرده

بنظر من ولش کن تو حال خودش باشه.دایی بدرد بخوری بود خواهر و خانوادش نگذاشت کنار تحت هیچ شرایطی 

مگه گم شده بود؟اگه خانوادت همراهته روابط و گرم کن رفت و امدی باشه ولی ب تنهایی نه چون تو چارچوب اخلاقیات داییتو نمیدونی 

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

مگه گم شده بود؟اگه خانوادت همراهته روابط و گرم کن رفت و امدی باشه ولی ب تنهایی نه چون تو چارچوب اخلا ...

مرسی عزیزم 

به مامانم گفتم ولی گفت اخلاق خاصی داره دوری کن ازش

مرسی عزیزم به مامانم گفتم ولی گفت اخلاق خاصی داره دوری کن ازش

آفرین دورباش

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم