2777
2789
یعنی چی ؟نظر سنجیت چرا اینجوریه

الزامی 🤣

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شیر ۱۰ مین بجوشه بعد بزاریم کنار به دمای که دست نمیسوزونه برسه  بعد ۲ق ماست تو ي ليتر شير

البته يكم از همون شيرم اول با ماست قاطي شه بعدم اروم تو شيرا ميريزيم و دو دور هم مي زنيم روش صافی میزاریم رو صافی پارچه

هر دو ساعت چک میکنیم اگه خوب بود برداریم  و بعدم ٢٤ س تو يخچال تا قشنگ سفت شه، اگه ترش شد از جاظرفي اویزون کنیم تا ماست چكيده شه😂

ان الابرار لفی نعیم : همانا نیکوکاران در بهشت های پرنعمت جای دارند.در زمان حضرت امام هادی علیه السلام شخصی نامهای نوشت از یکی از شهرهای دور نامهای نوشت که آقا من دور از شما هستم. گاهی حاجاتی دارم، مشکلاتی دارم، به هر حال چه کنم؟ . حضرت در جواب ایشان نوشتند: «إِنْ کَانَتْ لَکَ حَاجَةٌ فَحَرِّکْ شَفَتَیْک» لبت را حرکت بده، حرف بزن، بگو. ما از شما دور نیستیم. من یه وبلاگ دارم که درباره ی حجاب مطلب میزارم اگه دوست داشتی در این باره اطلاعات داشته باشی بهم بگو تا تو خصوصی برات بفرستم.چند تا دارو که به من کمک کردن: قطره ی پرسیکا و دنتول برای دندان. قطره ایبروگل برای سندروم ibs و معده درد و مشکلات گوارشی. قرص ویتاگنوس برای درد عادت ماهانه. هرشب حنا با آب بزارید کف پاتون جوراب بکشید بخوابید برای خروج سودا از بدن خوبه. تاپیک های مهریه داره میترکه پشت این قانون هدف افزایش جمعیته ، که مرد راحت زنش رو طلاق بده بره جوون تر بگیره بچه بیارن حق طلاق حتما بگیرید

سه کیلو شیر گرفتم شد شصت تومن،، دوکیلوش ماست درست کردم یه دبه بزرگ شد مصرف یه هفتمون شد ،،،، دبه ماست هشتاد تومنی میگیرم مصرف سه روزمونه ،،اصلا برکت نداره 

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه
سه کیلو شیر گرفتم شد شصت تومن،، دوکیلوش ماست درست کردم یه دبه بزرگ شد مصرف یه هفتمون شد ،،،، دبه ماس ...

ممنون پاسخ دادین تازه وارد سایت شدم فعلا آشنایی با مراحل ندارم