2777
2789
یعنی چی ؟نظر سنجیت چرا اینجوریه

الزامی 🤣

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیر ۱۰ مین بجوشه بعد بزاریم کنار به دمای که دست نمیسوزونه برسه  بعد ۲ق ماست تو ي ليتر شير

البته يكم از همون شيرم اول با ماست قاطي شه بعدم اروم تو شيرا ميريزيم و دو دور هم مي زنيم روش صافی میزاریم رو صافی پارچه

هر دو ساعت چک میکنیم اگه خوب بود برداریم  و بعدم ٢٤ س تو يخچال تا قشنگ سفت شه، اگه ترش شد از جاظرفي اویزون کنیم تا ماست چكيده شه😂

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

سه کیلو شیر گرفتم شد شصت تومن،، دوکیلوش ماست درست کردم یه دبه بزرگ شد مصرف یه هفتمون شد ،،،، دبه ماست هشتاد تومنی میگیرم مصرف سه روزمونه ،،اصلا برکت نداره 

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه
سه کیلو شیر گرفتم شد شصت تومن،، دوکیلوش ماست درست کردم یه دبه بزرگ شد مصرف یه هفتمون شد ،،،، دبه ماس ...

ممنون پاسخ دادین تازه وارد سایت شدم فعلا آشنایی با مراحل ندارم