2777
2789
بالاخره کسیو که میخواین واسه زندگی انتخاب جنید زیر نظر نمیگیرین؟

چرا عزیزم باید زیر نظر بگیری و درست بشناسی 

من خودم محجبه و با حجاب بودم با مردی ازدواج کردم که روزی که اومد مداح اهل بیت بود روزی که ازش طلاق گرفتم سلطان عرق خورا و بنگی های شهر بود فحش زیر و بالا خودمو خونوادمم میداد کتکم ازش میخوردم 

و متاسفانه بدبخت شدم و با وجود باکره بودن مهر طلاق خورد روی پیشونیم توی این دوره زمونه باید حسابی طرفتو بشناسی و لازمه شناخت ،رفت و آمد و زیر نظر گرفتن زیاده 

یعنی چی که گناهه بحث یک عمر زندگیه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قُلْ لِلْمُؤْمِناتِ يَغْضُضْنَ مِنْ أَبْصارِهِنَّ وَ يَحْفَظْنَ فُرُوجَهُنَّ وَ .....به زنان مومن بگ ...

حرف شما درست 

ولی درمورد ازدواج.....

معمار و طراح داخلی ، مدرس. طراح مد و لباس.

چرا؟

بعد یه شکست بد 

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

چرا عزیزم باید زیر نظر بگیری و درست بشناسی من خودم محجبه و با حجاب بودم با مردی ازدواج کردم که روزی ...

رفت و آمد داریم 

چون دختر عمومه میرم خونشون یا اون میاد ولی ...

نمیدونم شاید توقع من زیاده

معمار و طراح داخلی ، مدرس. طراح مد و لباس.