2777
2789
عنوان

اونایی که روانشناس رفتید

| مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 22 پست
از جلسه اول باید بگم همه چیو؟

ببین خودشون یکجوری هدایتت میکنن

با حرفاشون با سوالاشون

خودت کمکت میکنن

اینجوری نیست تو الان تصمیم بگیری چی بگی چه کار کنی

خودشون به دست میگیرن همه چیو

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

عزیزم من خودم روانشناسم و خب اخلاق کاری اینو میگه حتی شما اگ دشمن منم باشید چیزایی ک میگید رو هرگز ف ...

درسته ...این اولین بارم میرم نزدیک سه ساله می خوام برم ولی هی مینداختم پشت گوش

میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین خودشون یکجوری هدایتت میکننبا حرفاشون با سوالاشونخودت کمکت میکنناینجوری نیست تو الان تصمیم بگیری ...

رفتی تاحالا؟ موثر بوده برات؟

رفتی تاحالا؟ موثر بوده برات؟

بله رفتم  

الانم دارم میرم

دفعه اول بخاطر چیزای دیگه بود خیلی موثر بود

الانم تا حدودی خیلی حالم بهتره

یکجورایی کمکم میکنه ذهنم خالی شه ارامش میگیرم مثل یک دوست عاقل

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

بله رفتم الانم دارم میرمدفعه اول بخاطر چیزای دیگه بود خیلی موثر بودالانم تا حدودی خیلی حالم بهترهیک ...

دارو هم تجویز می کنه؟ اینی که من میرم روانشناسه ،حس میکنم افسردم برای اینکه بهتر بشم باید قرص بخورم

دارو هم تجویز می کنه؟ اینی که من میرم روانشناسه ،حس میکنم افسردم برای اینکه بهتر بشم باید قرص بخورم

نوچ من خودمم به هیچ عنوان قرص نمیخورم 

برو اول با صحبت و...سعی کن اوکی شی

از اول فکر نکن فقط قرص حالتو خوب میکنه که نمیتونی رو خوب شدن تمرکز کنی

میدونی قرص واسه جسمه

روح ادم با اینچیزا فقط بدتر میشه 

نوچ من خودمم به هیچ عنوان قرص نمیخورم برو اول با صحبت و...سعی کن اوکی شیاز اول فکر نکن فقط قرص حالتو ...

آره شاید با صحبت کردن درست شه ،بابد چند جلسه برم ببینم چجوریه

ممنون از توضیحات و راهنماییت❤️

آره شاید با صحبت کردن درست شه ،بابد چند جلسه برم ببینم چجوریهممنون از توضیحات و راهنماییت❤️

موفق باشی گل💕

خواهش میکنم🌷