بالاخره بعد از قرنی می خوام برم تراپی ،برای این هفته وقت گرفتم اونایی که رفتید توصیتون چیه ؟ باید همه چیو بهش بگم ؟ نمی دونم چرا حس اعتماد ندارم به این که کل زندگیم رو بریزم رو دایره
میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️
اینجوری نیست تو الان تصمیم بگیری چی بگی چه کار کنی
خودشون به دست میگیرن همه چیو
ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یکجورایی کمکم میکنه ذهنم خالی شه ارامش میگیرم مثل یک دوست عاقل
ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨
دارو هم تجویز می کنه؟ اینی که من میرم روانشناسه ،حس میکنم افسردم برای اینکه بهتر بشم باید قرص بخورم
نوچ من خودمم به هیچ عنوان قرص نمیخورم
برو اول با صحبت و...سعی کن اوکی شی
از اول فکر نکن فقط قرص حالتو خوب میکنه که نمیتونی رو خوب شدن تمرکز کنی
میدونی قرص واسه جسمه
روح ادم با اینچیزا فقط بدتر میشه
آره شاید با صحبت کردن درست شه ،بابد چند جلسه برم ببینم چجوریهممنون از توضیحات و راهنماییت❤️
موفق باشی گل💕
خواهش میکنم🌷