2777
2789

یه مقداری پول دارم یکی دوهفتست به داداشم میگم بریم سکه بگیریم هی امروز و فردا می‌کنه. البته سرکار میره ولی بعد از ظهر هم نیومد بریم. دیگه خسته شدم انقدر گفتم بهش. از اون موقع هم طلا گرون تر شد. اولین بارمه بگید کجا برم چطور بخرم. ثبت نام داره تو سایت و..؟ 

میترسم یه وقت کلاه نذارن سرم...😭

حس بدیه

طلافروشی عزیزم 

از پارسیان گرفته تا تمام سکه، قیمتش تو گوگل زده ، موقع خرید سرچ کن که قیمت زیادتر ازت نگیرن

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

حضوری برو تو بازار طلا فروشا، به یکیشون که معلومه طلا فروشه یا میشناسیش بگو اقا سکه انقدی میخوام، یا داره بهت میده یا سکه فروش بهت معرفی میکنه 

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ربع و نیم و تمام سکه که مشخصه چه مدل سکه ای هسن و ۲۴ عیار هم هسن !

ولی سکه های پارسیان, زیر یک گرمی ها، به وزنشون میگن سُوت! 

مثلا از ۱۰۰ سوتی هست تا یک گرم و دوگرم و...۱۸ عیار هم هسن 

تو گوگل سرچ کن ببین با پولی که داری سکه ی چه مدلی میتونی بخری، اینجوری موقع خرید سردرگم نمیشی

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

عزیزم امکانش هست طلافروشی ها سکه تقلبی بدن؟

هرچیزی امکانش هست، ولی خیلی کم پیش میاد طلافروش از این کارا کنه 

چون لنگ چن میلیون من و تو نیسن😃 اینقدر که سود میکنن

آخه شانس که نداریم سکه هم که وکیومه 😰

هرچیزی تقلبیش تقریبا مشخصه، ظرافت اصل رو نداره

سکه های اصل جزییاتش ظریف و دقیقه، حروف و تاریخ و....خوانا و واضح،لبه هاش هم گرد و صیقلی

رنگش هم ۲۴ عیار زردتر تر از ۱۸ عیاره، اگه خییییلی زرد بود ، یا ظریف نبود و نقش روش ظریف و خوانا نبود احتمال تقلبی بودنش هست

هرچیزی تقلبیش تقریبا مشخصه، ظرافت اصل رو ندارهسکه های اصل جزییاتش ظریف و دقیقه، حروف و تاریخ و....خو ...

ببخشید ۲۲ عیار ، نه ۲۴, اشتباه گفتم