2777
2789
عنوان

شوهرم مست اومد خونه

701 بازدید | 18 پست

سلام ممنون میشم بدون توهین نظرتونو بگید 

از عصری رفتم سراغ شام و انار دون کردم ک شب خوبی داشته باشیم فیلم ببینیم

ساعت۸شب اومد خونه و مست جوری ک صاف نمیتونست راه بره 

و شروع کرد ب چرت ب پرت گفتن و مسخره بازی من تا یجایی تحمل کردم و هی گفتم اگه شوخی میکنی بسه 

ولی ادامه داد 

سفره رو پهن کردم برلش و خودم رفتم تو اتاق گفتم نمیخورم اومد ک مثلا دل منو بدست بیار همونجا تو اتاق گرفت خابید 

اینم از امشب ما 

جالبیش اینه ک پیش خودش میگه مگه چیشده حالا

اتفاق پیش اومد

که تو دنیای منی سبز بمانی همه عمر✨🌸🍃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش بگو چرا با من مست نمیکنی با هم بخورید بهتر از اینه ک بره با دوستاش یا تنها بخوره بعد بیاد و حال ...

منم میخورم گاهی اوقات ولی تعداد اینکه داره با دوستاش میخوره خیلی زیاد شده

نامزد سابق من ک جدا شدیم رفت با دختر داییش ...

مست کرد ساعت ۳ شب زنگ میزد پنجاه بار تا گفتم الو گریه کرد گفت من تورو دوست دارم و تو ذهنمی 

اما

صبحش کلن نه زنگ زد ن پیام 

منم دنبالش نرفتم 

اما اون شب عجیب بود مست بود واقعا میدونم مست کرده بود

بنظرتون واقعی بود حرفاش؟؟

وای اگ دختر داییش میفهمید میکشتش

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

منم میخورم گاهی اوقات ولی تعداد اینکه داره با دوستاش میخوره خیلی زیاد شده

اگه خیلی بد مسته که هرکاریش کنی همینه چرت وپرت گفتنه رو نمیشه کنترلش کرد ولی میشه تا حدودی سعی کنی باهاش هم مسیر بشی

نامزد سابق من ک جدا شدیم رفت با دختر داییش ...مست کرد ساعت ۳ شب زنگ میزد پنجاه بار تا گفتم الو گریه ...

ن بابا نمیشه گفت راسته همیشه

۴ماه ازدواج کردیم دو بار اینجور اومده خونه دفعهای قبل با رفیقاش بیشتر میموند

پس فردا خییییلی جدی باهاش حرف بزن 

اگه تو دوران آشنایی میدونستی مشروب میخوره نمیتونی زیاد مانور بدی 

چون الان زوده باز شاید رعایت کنه وگرنه یهو میبینی هفته ای دو سه شب این داستان رو داری