2777
2789

من دو ماه پیش اسهال و استفراغ شدید گرفتم و تو یه روز دوبار رفتم دکتر و یکم بهتر شدم تا دارو ها تموم شد دوباره اسهال شدید و معده درد به شدت وحشتناک با اروغ های زیاد برگشت دوباره رفتم دکتر و مترونیدازول و هیوسین و دیفلوکسانت داد و دوباره خوب شدم ۲۰ روزی میشد که خوب بودم دوباره امروز برگشته الانم که دکتر درست و حسابی نیست مجبور شدم برم دوباره دارو هلی همون دکتر رو بگیرم و اسنفاده کنم چی کار کنم به نظرتون دارو ها رو ادامه بدم یا برم ازمایش و یه دکار دیگه ؟ چیه این کوفتی 

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم ...‌مگر دشمن کند این ها که من باجان خود کردم .‌‌‌‌....طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری ...... غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم 💔💔💔 ‌هر کسی لیاقت خودشو خودش تعیین میکنه:)من همون دختریم که حتی اگه ببازم جوری رفتار میکنم به بردت شک کنی ✌️✌️✌️✌️ اینکه درخواست دوستی قبول نمی کنم حتی شما دوست عزیز 🙏🙏🙏🙏
اگه فقط اسهال و درد معده باشه احتمالا ای بی اس داریحتما ازمایش بده و متخصص گوارش برو

چی هست این ؟ چی کارش کنم ؟اره فقط اسهال به شدت شدید یعنی به حدی که خودم رو نمی تونم نگه دارم و معده درد کشنده دکتر چی برم ؟

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم ...‌مگر دشمن کند این ها که من باجان خود کردم .‌‌‌‌....طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری ...... غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم 💔💔💔 ‌هر کسی لیاقت خودشو خودش تعیین میکنه:)من همون دختریم که حتی اگه ببازم جوری رفتار میکنم به بردت شک کنی ✌️✌️✌️✌️ اینکه درخواست دوستی قبول نمی کنم حتی شما دوست عزیز 🙏🙏🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی هست این ؟ چی کارش کنم ؟اره فقط اسهال به شدت شدید یعنی به حدی که خودم رو نمی تونم نگه دارم و معده ...

متخصص گوارش برو

اگه ای بی اس باشه درمان قطعی نداره 

منم ای بی اس دارم سالهاست

متخصص گوارش برواگه ای بی اس باشه درمان قطعی نداره منم ای بی اس دارم سالهاست

یا خدا چی هست این ؟ یعنی باید چی کار کنم ؟ چرا یهویی اینطوری شدم ؟ باید چی کار کنم ؟ با ازمایش مشخص میشه ؟