2777
2789
عنوان

شوهر نمک نشناس

1127 بازدید | 27 پست

بدون اینکه از من نظر بخواد پسر دایی و زنشو گفته بود برا شام. حالا مامانشم تعجب کرده بود چون رفت و آمد زیادی با این خانواده ندارن. منم چیزی نگفتم. صب بلند شده میگه نظافت چی اومده براشون چایی بذار. حالا مدیر ساختمونه خودش. از صب یه سره دارم هم می پزم هم تمیزکاری میکنم با یه بچه یه سال و نیمه. ظهرم اومده میگه نهار بکش ببرم برا نظافت چیا. 

منم شاغلم. بعد یه هفته امروز استراحتم بود. دیگه کلافه شده بودم غر زدم که چرا هیچ کمک نمیکنی. البته این عادتشه که برا مهمونیا هیچ کمکی نمیکنه اونم برگشت گفت یکی پرت کرده. بعدشم به بابام بد و بیراه گفت. عادت داره با هر دعوایی به خانواده بد و بیراه بگه. منم مهمونا که رفتن دیگه محلش ندادم. دوست دارم بشونمش سرجاش. دیگه جرات نکنه به خانواده حرفی بزنه. چیکار کنم به نظرتون؟

بی محلی فعلا

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگفتی حالا چرا اونارو دعوت کرده بود عزیزم

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤

خب شاید از خانواده ت چیزی دیده

مثل من که شوهرم هرچی بگه میدونم مامانش پرش کرده

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

گفتم اما موقع عصبانیت تکرار میکنه

توهمون عصابینیتش  بهش بگو

من شوهرم خیلی اخلاقش خوبه

خیلی خوب حرف میزنه

ولی حتی به شوخی هم صداش یه خورده بره بالا

محترمانه بهش میگم اینطوری بامن حرف نزن

خدای ماهم کریمه✌