2777
2789

تو عقد حامله شدم. تقریبا یک ماه دیگه عروسیمه. از وجود بچه خیلی خوشحالم چون متاسفانه خیلی ها تو خانوادمون ناباروری داشتند. الان به کمک احتیاج دارم راجع به تغذیه و اینکه از دکتر چی بپرسم و آزمایشهایی که باید بدم و کلا هرچیزی درباره بارداری 

به به مبارکه

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخربن پریودت کی بوده نمیدونی چندماه ای؟

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺

یه پزشک زنان و زایمان خوب پیدا کن 

خودش همه چیز رو بهت میگه 

آزمایش و سونو های لازم رو هم برات مینویسه 

بسلامتی باشه انشااله♥️

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

قرص اسید فولیک شروع کن

برای عکاسی و آتلیه حیلی مرتقب باش. ۳ ماه اول ۳ ماهه حساسه. زیاد ندو نرقص. مدت طولانی نشین

‌زعفران اب هویج آب انبه دمنوش جگر و کباب بیرون ممنوعه. ۳ ماهه اول باید بیشتر اسنراحت کنی. طولانی تو ماشین نشینی

عروسیتو کاش میتونستی بندازی ماه ۴ بارداریت