2777
2789

من یه خواهر شوهر دارم چند ماهیه نابینا شده براثر ام اس یه پسره ۹ ساله هم داره وضعه مالیشم زیاد خوب نیس مارفتیم شام مادرشوهرم به زندایی شوهرم گفت یه غذا بده ببرم برای دخترم بعدش اون یه غذا آوردبدونه نوشابه وماست  رو میز به تعداد ۸ نفر نوشابه ماست گذاشته بودن دوتا نوشابه با ماست اضافه اومده بود من به مادرشوهرم گفتم اینارو بردار برای خواهر شوهرم با بچش جاریمم پیشم نشسته بود مادرشوهرمم برداشت بنظرتون بد نشد پیشه جاریم اینا حس میکنم بد شد حالا جاریم با خودش نگه این لابد کارش همینه هرجا میره اظافه هارو برمیداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیال جاری ، تو خوش قلبی خودت نشون دادی ، شما بهترین آدم جهان هم که باشی ، جاری اگر بخواد پشت سرت حرف بزنه یک حرفی پیدا میکنه ❤️

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

سعی کنید جایی رفتید اضافه هارو برندارین

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 
كلا كار مادرشوهرت و خودت جالب نبوده.من ازين كار به شدت بدم مياد.

جشنه برادرش بود همه چی حلال ولی خوب چون خواهرشوهرم مریضه پسرشم پیشش تنها مونده بودن خونه خیلی دلم سوخت واقعا

نه بابا ثواب کردی گفتی ، اسراف که خوب نیست ، خودت که بر نداشتی دادی مادرشوهرت 

تو فکر جاریت هم‌ نباش اصلا انرژی و وقتت رو واسه اینکه جاری در موردت چی فکر میکنه هدر نده حتی ارزش تاپیک زدن هم نداره

جشنه برادرش بود همه چی حلال ولی خوب چون خواهرشوهرم مریضه پسرشم پیشش تنها مونده بودن خونه خیلی دلم سو ...

اسی جان خیلی بگو حواسشون باشه کرونا نگیره خواهرشوت چون ........ ببخشید عزیزم که گفتم 

هر جا رفتی غذات اضاف بود بردارش و استفاده اش کن چون غذا مونده رو دور میریزن بقیه هم هرچی دوست دارن ف ...

غذا اضافه نیومده بود صاحب تالار یکی داد ببره خونه من ماستو نوشابرو گفتم برداره براشون