2777
2789
عنوان

خونریزی مغزی

1686 بازدید | 33 پست

سلام وقتتون بخیر 

بابا من خونریزی مغزی کرد و اورژانسی عملش کردن کاملا یهویی تو مسافرت تصور کنید تو شهر غریب چی کشیدیم 

۱۷ روز تو کما کامل با هوشیاری ۳ یعنی همون صفر بود بعد کم کم هوشیاریش بیشتر شد ۳۰ امین روز با هوشیاری ۸ گفتن مغز استیبل میتونید منتقل کنید شهر خودتون خطر خونزیزی نیست بعدشم که ۱۷ روزم شهر خودمون بستری شد الانم یک هفته ست اومدیم خونمون تحت مراقبت خانگی هر روز فیزیوتراپ میاد و پرستار اینا داره 

پلژی سمت راست داره یعنی اولش به هوش اومد فهمیدیم سمت راستش فلج شده اما اول چشمش برگشت یکم باز کرد بعد انگشت شصت دست راستش امروز یکم خودش تکون داد پاشو چند روز پیش یکم تکون داد 

گاها حرفای بی ربطی میزنه که فدای سرش 

خدا دوباره بهمون هدیه داده بابامو 

میخواستم ببینم همچین موردی تو اطرافیان دیدید الان وضعشون چطوره 

واقعا آستانه صبر و تحملم صفرررر صفر شده فکررکنید من نزدیک سه ماهه یه خواب راحت نداشتم بخدا اصلا نمیتونم بخوابم یا تمرکز کنم مغزم انگار پر هواست 

میشه اگه تجربه ای دارید یا تو اطرافیان دیدید بگید 

و برای بابا من خیلی دعا کنید لطفا التماس میکنم 

بابا من عین برگ گل پاک و مومن بود مومن واقعی ها از اونا که کم پیدا میشه نمیدونم چرا اینجوری شد 

ذکر خدا و فاطمه زهرا از دهنش نمی افتاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلیلش چی بود؟ چقدر طور کشید برسن بیمارستان؟

یهو سرشام گفت سرم درد میکنه بعد حالت تهوع تا جلو در بیمارستان هوشیار بود بعدش یهو از هوش رفت و از دهنش خون اومد و بدون هوشیاری عملش کردن 

میدونی با اون وضعش الان بودنش کنار ما معجزه ست

اینو برای کسایی که می نویسم که از سرچ گوگل اومدن اینجا الان سه ماهه بابام خونمونه هر روز فیزیوتراپ میاد دست و پاهاش رو تکون میده اما هنوز کاملا قوی نشده با کمکی کمک میتونه خودش بشینه و پاشه 

تویی که الان ممکنه تو شرایط من باشی و اینجارو بخونی همه چی رفته رفته بهتررمیشه

آپدیت جدیدجلسات فیزیوتراپی هر روز ادامه داره الان با کمک ما و واکر خودش میتونه راه بره وضعیت حافظه ش ...

سلام عزیزم خوبی پدر جان چطورن خوبن؟ برادر شوهرم اینطور شده البته نمیدونیم به چه دلیل شبش فوتبال بوده ۱شب اومده خونه غذا شیرینی میوه خورده بعد مادرشوهرم دیگه خوابش میبره صبح ساعت ۶ که بلند میشه میبینه تو هال افتاده و هرچی صداش میکنه پا نمیشه میاد دم در ما بعد زنگ میزتیم اورژانس اینو دیدن کفتن سرش ضربه خورده ولی اصلا علائمی از ضربه رو سرش نبود از دوستاش پرسیدن گفتن توپ هم به سرش نخورده ولی اینم بگم استفراغ کرده بوده همه جارو بعد اورژانسی عملش میکنن بهوش اومد همون روز ولی همسرم میگه قبل عمل موقع سی تی اسکن یه دفعه بلند میشه ولی سمت راست چشمش باز نمیشه الانم بعد عمل میگن سمت راست بی حرکته حالا برای اینکه یه طرف جمجه رو برداشتن میخوان بفرست تبریز پلاتین بذارن ما نگرانیم میشه یکم توضیح بدین ولی موقعی که هوش اومده همسرم اونجا بوده دکتر پرسیده این کیه گفته هادی  و درست گفته

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم خوبی پدر جان چطورن خوبن؟ برادر شوهرم اینطور شده البته نمیدونیم به چه دلیل شبش فوتبال بوده ...

عزیزم سلام اولا که متاسفم و کاملا درکتون میکنم 

ممکنه خونریزی از چند روز پیش شروع شده باشه و بخاطر هیجان یا چیز دیگه ای اونروز وسیع تر خونریزی کرده 

اون استخوون قسمت سر رو که برداشتن عملش بعد ۶ ماه از عمل رفع خونریزی 

کدوم شهرید ؟ منم تبریزی ام 

الان به هوش اومده؟؟؟ 

منظورم اینه هوشیاری میتونه قسمتی که عمل نشده رو تکون بده و میتونه حرف بزنه ؟؟ اینتوبه یا تراک هستش؟ 

بابا من کلا قسمت سمت راستش هیچ حرکتی نداشت و چشمش هم باز نمیشد زیاد قسمت چپ بدنشم بخاطر یکماه کما کامل لاغر شدن شدید ضعیف بود بابا من ۹۱ کیلو بود اونروزی که بعد چهل و هفت روز اومد خونه ۴۰ کیلو شده بود 

الان بعد ۶ ماه فیزیوتراپی تو خونه میتونه با عصا راه بره همچنان هم فیزیوتراپی ادامه داره 

الان برادرشوهرتو اگه آوردید خونه فیزیوتراپی رو باید شروع کنید و خیلی زیاد تلاش کنید خودتون ورزشارو باهاش تکرار کنید به مسیر خیلی سخت در پیش دارید و پر زحمت اما درسته مثل اولش نمیشه اما خیلی بهتر میشه

سلام عزیزم خوبی پدر جان چطورن خوبن؟ برادر شوهرم اینطور شده البته نمیدونیم به چه دلیل شبش فوتبال بوده ...

اما اینکه به هوش اومده عالیه بابا من تو‌شهر غریب ۲۹ روز بدون هوشیاری بود خداروشکر بهوش اومده الان آوردینش خونه؟ 

ببین اینم خیلی خوبه حافظه بلندمدتش هست شوهرتو شناخته اما تو این بیمارها حافظه کوتاه مدت بین ۶ ماه تا ۱ سال اختلال داره 

بعدش بهتر میشه 

خانواده های اینجور بیمارها باید حداقل خودشونو یکسال کاملا فراموش کنن و فقط به بیمار برسن 

آپدیت جدید 

خودش تنهایی بلند میشه و با عصا راه میره 

خیلی پیشرفت زیادی کرده نسبت به اوایل 

حافطه کوتاه مدتشم تقریبا اوکی شده

اما خیلی احساساتی میشه این روزا گریه میکنه و ناراحته 

خیلی داغونم خیلی زیاد ناراحت میشم 

خدایا شکرت 

عزیزم سلام اولا که متاسفم و کاملا درکتون میکنم ممکنه خونریزی از چند روز پیش شروع شده باشه و بخاطر هی ...

سلام عزیزم ممنونم که جواب دادی بهم من از مشگین شهر هستم عزیزم خدارو شکر کاملا بهوش اومده خدارو شکر سمت راست چشمش باد کرده بود الان کلا باز شده راه رفته همه چیش خوبه فردا مرخص میشه فقط میگن باید چند وقت بعد پلاتین انداخت به سرش

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40