2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین استرس لعنتی نمی‌ذاره بگیره۲۶ سالمع

بجای نا امیدی قبلش شروع کن ورزش پیاده رویی. گرمیجات و غذاها مقوی بخور رحمت رو با روغن سیاهدانه ماساژ بده

رحمت گرم میشه  خیلی کارای دیگه

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

چیکار کنم مثبت بشه؟شما چیکار کردی؟چی خوردی چی نخوردی؟

ورزش و کم کردن وزن

هرشب شکمم رو با روغن سیاهدانه ماساژمیدادم کیسه آب گرم میزاشتم و اخرشبا با شال میبستم  همیشه جوراب پام بود

قبل انتقال با دکتر مشورت کردم و خراش برام انجام داد

دمنوشای گرم میخوردم  دارچین. زنجبیل. چای سبز. رازیانه....

دوسین میخوردم هرصبح یه قاشق:عسل سیاهدانه.

قبل انتقال شبش کله پاچه و... بعد انتقالم  دروغه بگم استرس نداشتم ولی زیاد بهش فکر نمیکردم ته دلم میگفتم مثبته.

بعد انتقال مغزیجات. هروز سوپ پای مرغ لوبیا سبز مربای به اینجور چیزا‌...

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

ورزش و کم کردن وزنهرشب شکمم رو با روغن سیاهدانه ماساژمیدادم کیسه آب گرم میزاشتم و اخرشبا با شال میبس ...

انتقال اول همه اینارو اتجام دادم مثبت شد ولی قسمتم نبودن و رفتن🥹🥹🥹

انتقال دومم تجربم بیشترشد... اینکارا رو انجام دادم ولی بیخیالتراز قبل بودم  

بنظرم خراش رو حتما انجام بده خونرسانی میکنه رحم رو حالت جوانسازی داره

ورزش و کم کردن وزنهرشب شکمم رو با روغن سیاهدانه ماساژمیدادم کیسه آب گرم میزاشتم و اخرشبا با شال میبس ...

ممنونم از راهنماییتون منم تقریبا دارم اینایی که گفتید رو رعایت میکنم ولی دکتر قبول نکرد خراش برام انجام بدن

گفت بعد دو تا انتقال منفی خراش و پی آر پی انجام میدم

خراش درد داشت؟

اره ولی در حد چند ثانیه تو خودت مطب انجام داد

مثل پریودی یکم بیشتره دردش 

ممنونم از راهنماییتون منم تقریبا دارم اینایی که گفتید رو رعایت میکنم ولی دکتر قبول نکرد خراش برام ان ...

من اولی خودم ب دکتر گفتم انجام داد سریع.

دومی هم یه ماما برام انجام داد گفتم دکترم گفته لازم نیست گفت نه بیا برات انجام بدم حتما هم خراش داد هم ماساژ رحمی روز قبل انتقالم باز رفتم رحم رو ماساژ داد 

حاضرم دردش رو تحمل کنم ولی زودتر باردار بشمشما چندمین انتقال تون بود؟

کلا  دوبار انجام دادم 

میتونید اسمش یا آدرسش رو بهم بدین منم برم پیشش؟

من کرمانشاهم عزیزم.