2777
2789

من غروب دوستم پیشم بود تو راه پله داشت میرفت با اونیکی دوستمون حرف میزد بعد گفت من پیش فلانی ام اونم گفت دروغ میگی و اینا واسه مسخره بازی بعد به من گفت سلام کن صداتو بشنوه منم یه سلام کردم خندیدیم(اونیکی دوستمون دم در خونه این دوستم منتظرش بود)

خبب

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

(من صب موهامو رفتم مدل باب کوتاه کردم خودش گفت کوتاه کن)خلاصه تو راه پله شنیده بود اومد خونه دیدم باهام حرف نمیزنه منم فکر کردم برا موهامه گفتم خودت گفتی کوتاه کن گفت کم با اون کار ندارم چرا با دوست پسر دوستت حرف زدی

گفتم کن حرف نزدم بخولی الان زنگ میزنم دوستم می‌زارم رو اسپیکر گفت نمیخواد منم ناراحت شدم بعد یهو برداشت گفت موهاتو زدی شبیه مرغ پر کنده شدی منم اومدم اتاق که چشم تو چشم نشیم یه چی بگم بدتر شه بعد یهو دیدم بو غذا میاد که سوخته (تو زودپز بود فکر نمی‌کردم بسوزه)

برداشت گفت آدم بره تو کوچه با سگا زندگی کنه بهتره تا برام زندگی کنه من حتی اون حرفم زد چیزی نگفتم بهش که بگم بیشتر عصبیش کردم