2777
2789
عنوان

طلا فروخته هنوز پول نداده

119 بازدید | 13 پست

سلام بچها دوستم امروز ی پلاک داشت فروخت کتاب بخره واسه کنکورش

شده ۴۵۰۰طلافروشه ۲نقدی داده گفته شب میزنم بقیشو ب حسابش 

جای معروفی هم هست 

تا الان نزده میترسه چون هیچ پول دیگ ایی نداره 

بنظرتون الکی گفته؟؟؟چیکار کنه

بخند   

زنگ بزنید به طلا فروشی یا همراهش یاد آوری کنید

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینا خودشونو برا 2 تومن خراب نمیکنن

معمولا صبر میکنن مشتری ازشون خرید کنه شماره کارت شمارو میدن بزنه

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بابغض لبخند بزن   بگذار شیطان سجده کند به عظمت غروری که هرگز نشکست   
چرا همون موقع پول نگرفتطلا بخری ده هزار تومان کم داشته باشی طلا رو بهت نمی‌دهبعد با چه عقلی طلا داد ...

خب نمیدوونم گفت انقد منم خوشحال شدم دیگ قبول گردم

بخند   
خب نمیدوونم گفت انقد منم خوشحال شدم دیگ قبول گردم

چند خریده بودی مگه؟

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

نخریده بود خیلی سال پیش هدیه میارن براش اخه اکثر طلافروشا گفتن نمیخرن الاناین یهو خریده ذوق کرده

اخی عزیزم بقیه طلا فروشا چند قیکت دادن 

آخه ۲۵۰۰ که پولی نیست خودشو خراب کنهتماس بگیرید که واریز کنه شاید یادش رفته یا هنوز کارش تموم نشده ک ...

درست میگین واسه اون چیزی نیست ولی دوست من همین رو داشت واسه خریداش واسه همون خیلی قصشه

بخند