2777
2789
عنوان

مامانا ی لحظه میاین کمکم

145 بازدید | 7 پست

سلام میخواستم بپرسم تکونای جنین و چجوری باید بشمارم؟چجوریه ک میگن تکوناش کم شده یا زیاد شده

بعد ی چیز دیگه من خیلی تو خواب تکون میخورم چیکار کنم 😭😭😭خیلی نگران نی نی ام

واسه خواب بالش بذار میون پاهات.یعنی بالش رو بغل کن بخواب.خیلی راحت تری

شمارش تکون ها هم مال ماههای آخره

وگرنه الان شما به شمارش احتیاجی نیست

خودت حس میکنی مثلا نیم ساعته تکون نخورده یا خیلی تکون خورده

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است

عزيزم استرس نداشته باش تكوناي جنين خودتو با خودش بايد مقايسه كني البته تكوناي جنين گاهي زياد ميشه گاهي كم موقع ترس يا اضطراب زياد ميشه موقع گرسنگي كم يه چيز شيرين بخوري زياد ميشه فكر خواب هم نباش منم زياد تكون ميخوردم

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم استرس نداشته باش تكوناي جنين خودتو با خودش بايد مقايسه كني البته تكوناي جنين گاهي زياد ميشه گا ...

همش فک میکنم تکوناش کمه یعنی از الان در نظر بگیرم تکوناشو یا زوده؟

همش فک میکنم تکوناش کمه یعنی از الان در نظر بگیرم تکوناشو یا زوده؟

زود عزيزم هفته ٣٠ به بعد مخصوصا اواخر بارداري هفته ٣٥ به بعد حواست باشه ولي استرس نگير

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
مرسی عزیزم خیالم راحت کردی امروز همش تو فکر بودم ک کم تکون خورده 

خواهش ميكنم عزيزم روزهايي كه من گرسنه ميموندم صبح تا شب ني نيم اصلا تكون نميخورد اينم بگم امكان داره تكون بخوره و تو حس نكني