2777
2789
عنوان

به خواهرشوهرم شام بدم

302 بازدید | 17 پست

خانما من شوهرم کشاورزه 

از صبح ساعت 8 سر زمین های پدرشوهرمه، با دوتا کارگرش دارن زمین های پدرشو میکارن

طبیعتا ناهارشون وشامشون به عهده خونه پدرشوهرم بود(خونه پدرشوهرم دیوار به دیوارمونه) 

خونه پدرش ناهار درست کردن

ولی مادرشوهرمنذاشت دخترش شام بپزه و شام نپختن چون فکر کردن زود کارشون تمام میشد 

خلاصه شوهرم زنگ زده به خواهرش که برامون شام اماده کنید وبفرستید سر زمینا

خواهرش هم گفته نپخت

ودخترمو فرستاد پیشم گفتن ببین مادرت غذا نداره 

که اگه برنج داره ماهم مرغ سرخ کنیم که برنج خالی نباشه

من با خانواده شوهرم 3سال قطع رابطه م

حتی نوه شون هم که فوت کرد نرفتم مراسمش

علتش هم این بود که خیلی دخالت کردن و مارو بارها تا پای طلاق بردن ومسخره عام وخاص شدیم

3سال پیش تصادف وحشتناکی کردم لگنم شکست 

وفلج شدم 5ماه، یه زنگ بهم نزدن حتی یه زنگ(الان خوب شدم و خونه شوهرمم)

همین خواهرش چندبار باشوهرم رفتن دفتر خونه هرچی داشت به اسم همین خواهر زد

اخرین بار 10ماه پدرم فوت کرده بود که همین دختر فحش به پدرمرحومم داد

پدرمم جوون بود فوت کرد مراسم پدرمم نیومدن

الان نمیدونم غذا بدم ببره یا خودشون غذا بپزن

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خودشون باید بپزن، برنج درست کردن کار ۴۰ دقیقه ست

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای وای عجب اشغالایی هستن.نمیدونم‌ عزیزم چی بگم.

خودمم نمیدونم

دلمم برای شوهرم میسوزه

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻
برا شوهرته اشکال نداره بده ببره خدا رحمت کنه پدرتو عزیزممیدونم چقد از دستشون دلخور و ناراحتی واگذارش ...

والا واگذار کردم

روز به روز خوشحال ترن 

چند نفرن کلا؟

3نفرن باشوهرم

والا من سره بیست دقیقه کته میزارم

۲۰ دقیقه دم میکشه یه ۱۵ تا ۲۰ دقیقه طول میکشه آبش بِکِشه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)