توروخدا نی نی یار تگ کنید بیاد من و تعلیق کنه😭
از ساعت ۱۲ تا الان فقط تونستم یه فیلم آموزشی ریاضی ببینم حالم بده دارم گریه میکنم انقدر گریه کردم سردرد شدم تنگی تنفس گرفتم پنیک اتک میکنم بعد توی این شرایط یه عده میبینن من دارم عذاب میکشم میان درد روی دردم میذارن بیشتر حالم و بدتر میکنن😭 انقدر حالم بد شد که اصلا نتونستم جواب کسایی که بهم راه حل دادن و بدم💔 من مدام به همه میگم من نه توی کنکور نه توی جامعه هیچ خری نشدم حتی مشاورم بهم توهین کرد هرچی روانشناس رفتم بهم گفت با این سطح هوش و با این سن هیچ گو*هی نمیشی مدام به خودم فحش دادم بقیه میگن نگو خب بیااااااایییید بببینید دیگه من چقدر کم شانس و بدبختم از دیروز هی یکی گیر داده توووووو فلانیییییی نیستیییی😭 بااااابااااا نهههههههه یک بااااار گفتم نهههههه صدباااااااااار گفتم نهههههههه💔 مگههههه فقط یکییییییییی مثل ایشوووووونه ولم کنید توروخدا عصبیییی شدم😭
یا یکییییی میگه تو فیک فلانی ای
بابا بزرگ شیییییییییید بزرگ شیییییییییییید من از عکس خودم و به چند نفر دادم که ببینن من چقدر گو*ه و زشتم! من وقتی عکس خودم دادم چطوری فیک باشممممممم من دارم از درد روحی ذره ذره آب میشم انقدر گریه کردم سردرد شدم چون عقب افتاده ام بعد شما گیر دادید به من؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟😭
اااااییییییییییی خداااااا من بکش من کجااااااای این دنیای لعنتی جا دارم؟ چراااا بنده هات انقدر به من زخم زبون میزنننننننن خسته شدم خستتتتتتههههههههه😭💔
نی نی یار من تعلیق کن راحت بشم من هیچ جا جایی نداااارم هرجا میرم یکی زورش بهم میرسه بعددددد میگن به خودت فحش ندا خودت سرزنش کن خودت دوست داشته باااااش آخه وقتی من انقدر منفور و گو*هم🫠😭💔 چی خودم دوست داشته باشم؟
برید تاپیک قبلم ببینید بهم چیااااااااااا گفتن خودتون برید همش دارم گریا میکنمممممم حالم بدتر شد😭
بریددددددددد ببینید حتی نتونستم جوااااب راهکار بقیه رو بدممم تپش قلب گرفتم انقدر دنیااااا با من بدهههه
هی میگن چرا مثل فلانی حرف میزنیییییییییییی آخهههههههههه مگه تایپ کردن مگهههه حرف زدن مثل و شبیهههههه داااااااااره
شمااااااا خودتون یه چیزی توی تیکتاک و اینستاگرام ترند میشه مدام تکرارش میکنییییید یعنی شما هم کپی کارید؟ فیکیییییید؟
بابا بس کنید بسسسسسسسسسس کنید ۱ درصد احتمال بده من واقعا حاااالم بده بیا کمک کن اگه نمیکنی وظیفه ات نیست ولییییییییی باااااااازم وظیفه نداری بیای توهین کنی شاااااید من دلم شکست💔
نینی یار من تعلیق کن من بدبخت جز اینجااااااااا هیچ جایی ندارم ولیییی خبر مرگم برم برم توی تنهاییی خودم بمیرم وقتی همه جا اضافم وقتی حضورم همه جا نحسه😔💔