خانوما عروسی پسر خالمه چند ساله خواستگارم بود من نخواستم بالاخره بیخیال شد رفته دختر همسایشونو گرفته منم میخوام نرم چون کلی درس و کار ریخته سرم ولی مامانم میگه الان نیان میگن دوستش داشته الان حسودی میکنه و اینا مجبورم برم ولی یه جوریم🤦🏻♀️ استرس برم داشته چی بپوشم به نظرتون عروسی تو تالاره مختلطم نیست بیاین عکس لباس بذارم ببینین قشنگه
زندگی مینیمالیستی چجوریه؟ یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰
خیلی قشنگه لباست حتما برو الان هم احساسی شدی ناراحتی فکر بیخود نکن اگه به درد میخورد همون روز جواب م ...
نه بابا واسه جوابم پشیمون نیستم چون اصلا به خودشم گفته بودم من اونا مثل برادرم میدیدم الان اصلا نمیتونستم به اون چشم ببینمش فقط استرس دارم که حرف درارن خالم که از وقتی قبول نکردم باهام قهره یه بارم به مامانم گفته بود ایشالله خوشبخت نسه روی خوشی نبینه