2777
2789

خسته شدم از بی پولی 

میخوام لباس بفروشم تو خونه لباس بچه

دو سه گرم طلا دارم بفروشم برم اینکارو شروع کنم یانه؟

مامانم میگه نفروش اگه پولی دستت اومد اینکارو بکن ولی طلا نفروش لطفا تجربه ای دارید بگید خیلی برام مهمه😥

از بعضی اتفاقا که بگذری ، دیگه نه چیزی قشنگه نه سخت! مثل مرگ یه عزیز … 🖤😞 دلتنگتم بابای مهربونم الهی دورت بگردم دارم میمیرم از غم نبودنت خدا به دلمون صبر بده خیلی سخته نبودت خیلیییی😭😭😭

زود تر برای خودت کار راه بنداز 

مثه من پشتت باد نخوره

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

زود تر برای خودت کار راه بنداز مثه من پشتت باد نخوره

یعنی میگی بفروشم شروع کنم 

از بعضی اتفاقا که بگذری ، دیگه نه چیزی قشنگه نه سخت! مثل مرگ یه عزیز … 🖤😞 دلتنگتم بابای مهربونم الهی دورت بگردم دارم میمیرم از غم نبودنت خدا به دلمون صبر بده خیلی سخته نبودت خیلیییی😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم ولی مستقل شدن خوبه میتونی لباسارو تو باسلام بفروشی یا کانال بزنی ب دور اطرافیانت هم بفروشی 

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
طبق تجربه بهتون میگم که لباس بزرگ سال فروشش راحت ترهبچه ها هم جنسیت هم سایر. باید خیلی تنوع داشته با ...

اخه من میگم مردم از خودشون میزنن تا به بچه چیزی بخرن

یعنی میگی بفروشم شروع کنم

یس

چند سالته

داری جایی سراغ؟

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

نمیدونم ولی مستقل شدن خوبه میتونی لباسارو تو باسلام بفروشی یا کانال بزنی ب دور اطرافیانت هم بفروشی

خب یعنی طلا بفروشم

یسچند سالتهداری جایی سراغ؟

من ۲۳ 

فعلا نه ولی پیگیر بشم پیدا میکنم

حرف مادرت درسته !

طلا رو حدیث داریم باید برای چیزی مثل خودش خرج کنی که برکت بیاره مثلا برای خرید خونه ، زمین یا ماشین 

می‌دونی چی میگم ؟ برای یه چیز با ارزش تر از جنس خودش

هرگز طلا رو برای اما و اگر و شاید یا ریسک پذیری نفروش فروختنش راحته اما جایگزین کردنش سخت 

حرف مادرت درسته !طلا رو حدیث داریم باید برای چیزی مثل خودش خرج کنی که برکت بیاره مثلا برای خرید خونه ...

خب نگه داره که چی؟

آدم پس انداز میکنه که بزنه به کارو چیزی

مثخ من خوبه نزدیک ۱۰۰ پس انداز دارم ولی هیچیی که هیچی

خب یعنی طلا بفروشم

بنظر من حیفه دلار روز ب روز داره میره بالا ببین چقد طلا داری همشو نده 

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
حرف مادرت درسته !طلا رو حدیث داریم باید برای چیزی مثل خودش خرج کنی که برکت بیاره مثلا برای خرید خونه ...

اره واقعا راست میگی

مادرمم گفت تا تو جنسارو بفروشی طلا رفته بالا بازهم به حال تو فرقی نداره 

من ۲۳ فعلا نه ولی پیگیر بشم پیدا میکنم

ببین اگ شرایط داری برو جهاد دانشگاهی مدرک فوریت پزشکی یا کمک های اولیه یا کمک پرستاری بگیر بعد میتونی حداقل درمانگاهی چیزی استخدام شی اگ اشنا داشته باشی بهتر