2777
2789
عنوان

پاگشا بعداز عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 28 پست

عزیزم حالتھای عادی کہ قبلا دعوتشون کردی سنگ تموم گذاشتی و ۲ جور درست کردی الانم دیگہ باید ۲جور درست کنی چون دعوت عروسی فرق دارہ منتھا ۲ جور کم ھزینہ درست کن مثلا یہ زرشک پلو درست کن یہ کمی خورشت ھم درست کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بااون چیزایی که تو خونه داری نمیتونی چیزی درست کنی

تقریبا یکی دوماه میشه که بیشتر مجبورم روزمره خرید کنم و خرید کلی نرفتیم. واسه همین بیشتر چیزهایی که ازقبل داشتم تقریبا آخراشه.

به هرحال باید برای مهمانی خرید کنم ولی نمیدونم چی درست کنم که هم خوب باشه و هم مقرون به صرفه

اگه تا چند وقت دیگه دست و بالتون باز میشه دعوتو عقب بنداز به مادرتونم بگو به داداشتون بگه دلیل دیر مهمونی گرفتنتون چیه

معمولا تو خونه ما چیزایی به عنوان کادو گرفتیم که استفاده نکردیم چیز بدرد بخوری نداری از اونا بهشون هدیه بدی 

اگه دعوت کنی باید باز هم هدیه ی عروسی بدی؟

هدیه و شاباش که واسه عروسی دادم ولی کلا از زمان عقدش تا الان هر مناسبتی بود اومدن سعی کردم یه چیزی هرچند کم بهش بدم‌ . الان که بعد از عروسی بیان هم باید یه هدیه حتما بدم

اگه تا چند وقت دیگه دست و بالتون باز میشه دعوتو عقب بنداز به مادرتونم بگو به داداشتون بگه دلیل دیر م ...

این یکی دوماه بگذره قسطامون کمتر میشه. 

کاشکی بقیه دعوت کنن یه کم من زمان داشته باشم بتونم اونجوری که دلم میخواد تدارک ببینم. آخه دوست دارم توی ذهنشون از دعوتی من خاطره خوب براشون بمونه

هدیه و شاباش که واسه عروسی دادم ولی کلا از زمان عقدش تا الان هر مناسبتی بود اومدن سعی کردم یه چیزی ه ...

خیلی ناراحت شدم. از خدا میخوام شرمنده نشی و از اونجایی که فکرشو نمیکنی روزیت زیاد شه 

قرمه سبزی و زرشک پلو. با خونوادت راحت نیستی ازشون یه کم وسیله بگیری؟

من خودم روم نمیشه بگم... گاهی وقتها مادرم خودش یه سری چیزها برام کنار میذاره.. شاید اینسری هم داد یا اگر مجبور بشم بهش بگم هرچند خیلی خجالت میکشم