2777
2789
عنوان

کنکوریای 404 💚

| مشاهده متن کامل بحث + 905 بازدید | 33 پست
میشه بگید چرا زمان ثبت نام کنکور عقب افتاد؟

سلام عزیزم دلیل خاصی نداره از این اتفاقا زیاد افتاده الان تاریخ شده از ۲۵ آذر تا ۱ دی اگه تغییری نکنه باز

مشاور تحصیلی🍀کنکورتجربی/ خدا بخندد، رویا ببارد و آن اتفاق قشنگ بیفتد🤍 /برای رزرو مشاوره به آیدی: @avata_org توی تلگرام پیام بدید.

همکلاسی های مدرسه ام خیلیییی زیاد پز درس خوندن و مشاورشون رو میدن و این به من استرس وارد میکنه که وای من از همه عقب ترم حالا نمره تست من از اینا بهتر میشه اما درکل با حرفا شون روحیه ادمو داغون میکنن هیچی هم نتونن بگن فاز منفی واقعا به خاطر این چیزا دلم نمی‌خواد برم مدرسه :((

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرتون روش من درسته؟

من امسال سال دومی هست که پشت کنکورم به خاطر همین بیشتر مطالب رو پارسال یه دور خوندم و تست زدن

به خاطر همون اون مطالب رو فقط درسنامه می خونم و از اون مطلب فقط ازمون ماز و قلم چی میزنم و کااااامل تحلیل می کنم

یعنی دیگه از کتاب تست نمیزنم

ایا این راه درسته؟

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

سلام گلی خوبی من یازدهمم رشته م انسانی ،متاسفانه تا الان حدی نتونستم مطالعه داشته باشم و سال دهم رو ...

سلام قشنگم 

آره که میتونی چرا نتونی؟💚 حتما حتما شروع کن درس خوندن جدی رو عزیزم چون کنکور شما با تغییراتی که داشته هدفش همین بوده که بچه ها توی سه سال کنکور رو بخونن و پروندش رو ببندن اگه پشت گوش بندازی و نمراتت بد بشه بعدا شاید جبران نا پذیر باشه درضمن تاثیری که دهم داره در برابر یازدهم و دوازوهم هیچه بخاطر اون دوسال طلایی جلوتو رو خراب نکن

راجب ترمیم دهم اگه همه چی همینطوری بمونه آره به شما فرصت ترمیم میدن

مشاور تحصیلی🍀کنکورتجربی/ خدا بخندد، رویا ببارد و آن اتفاق قشنگ بیفتد🤍 /برای رزرو مشاوره به آیدی: @avata_org توی تلگرام پیام بدید.

همکلاسی های مدرسه ام خیلیییی زیاد پز درس خوندن و مشاورشون رو میدن و این به من استرس وارد میکنه که وا ...

عزیزممم(: 

ببین خیلی از حرفایی که آدمای دورت تو مسیر کنکور میزنند الکیه یعنی سریع همه رو باور نکن خب؟

یا خیلیاشون برای این دورانه یعنی ماهای اوله، ماهای اول همه توپشون پره مرد راه اونیه که عید بشه و ببینی هنوز دووم اورده و داره تلاش میکنه

و در مرحله ی دوم سعی کن اینو برای خودت یه سکو برای پرواز کنی با خودت بگو خب اوکی اونا دارن تلاش میکنند؟ پس منم سعی میکنم یه پله بالاتر باشم. سعی کن به خودت حس بد ندی تو رقیب اصلی دیروز خودت هستی اگه بتونی بهتر از دیروز عمل کنی مطمئن باش برنده ای💚 امیدوارم تو این مسیر موفق باشی گل دختر

به نظرتون روش من درسته؟من امسال سال دومی هست که پشت کنکورم به خاطر همین بیشتر مطالب رو پارسال یه دور ...

سلام عزیزم

ببین من خودم به بچه های خودم میگم اگه میتونید یه مطلبی رو با تست یادبگیرید ، صد برابر بهتر از درسنامه است!

وقتی تو تست میزنی و تحلیل میکنی قشنگ خودت متوجه میشی که چقدر ذهنت درگیر میشه و بهتر یاد میگیری تا وقتی که بخوای همینطوری سرسری درسنامه بخونی، تازه تست زدن دید تو رو به درسنامه بازتر میکنه 

روشت روش خوبیه به عنوان کسی که مطالب رو یه کلی بلده، فقط حس بد نگیر اگه غلط زیاد داشتی چون طبیعیه به جاش ازشون یادگیر،  آزمونای قلم چی و ماز هم عالی ان همینطور که میای جلو رسیدی به جمع بندی و مروراشون بنظرم ازمونای پارسالشونم بزن سوالای خوبی داشت پارسال بخصوص قلمچی و کنکور ۱۴01 به این ور هم تو برنامه ات بذار خیلیا میگن بذار برای آخرا ولی من برای پشت کنکوریا صلاح میبینم از الان اینا رم تو برنامه اشون داشته باشن.

موفق باشی 💚

سلام عزیزمببین من خودم به بچه های خودم میگم اگه میتونید یه مطلبی رو با تست یادبگیرید ، صد برابر بهتر ...

ممنون♥️♥️♥️♥️

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

من میخواستم امسال کنکور فرهنگیان بدم تجربی ام و دوازدهم مثلا الان روزای مدرسه شاید ۳ یا ۴ ساعت بخو ...

سلام عزیزم

ساعت مطالعه ات با وجود مدرسه برای آبان ماه خیلی خوبه که، ولی سعی کن تا آخر آذر کم کم زیادش کنی و روی ۶ ساعت نگه اش داری

روزایی که مدرسه نمیری هم سعی کن حداقل ۱۰ ساعت بخونی 

اینطوری چطوری ساعت مطالعه ازتو زیاد کنی باید بشینی ببینی ساعتای مرده ات کجاست؟ مثلا توی موبایل بودنت چقدره؟ یا چرت عصرت چقدره؟ وقتایی که بیخودی میسوزونی برای هر کاری غیر درس خوندن که واجب نیست چقدره؟ یا خواب شبت چه ساعتیه مناسبه یا زیادیه؟ میتونی مثلا زود بیدار شی و قبل مدرسه یه پارت از درس مورد علاقه اتو بخونی یا نه؟ تایمیا مرده اتو تبدیل به تایمای مفید کن درست میشه

موفق باشی💚

بله و در اصل چون یه عمل و مشکلی داشتم از اول آذر مصمم تر و جدی شروع میکنمرشتم شیمی بوده تو دانشگاه ت ...

عزیزم ببین کنکور توی این دوسال خیییلی تغییر کرده خب ، من اگه باشم برات برنامه ی امتحان نهایی رو توی اولویت میذارم امتحان نهاییا بخاطر تاثیر روی قبولی خیلی عوض شده و سخت تر شده اصلا مثل قبل نیست. پس از همین الان تشریحی خوندن دروس رو خیلی جدی بگیر و توی برنامه ات حتما عمومیای مهم رو مثل ادبیات و زبان از الان بذار خب 

و اینکه بنظرم چون مدرسه نمیری میتونی مثلا دو سه پارت ۱ و نیم یا دوساعته دوازدهم بخونی دو پارت یازدهم چون دوازدهم مهم تره.

اصلا از نهایی غافل نشو به شدت مهمه و به شدت تغییر کرده.

راجب کنکور بنظرم یسری مطالب رو تو فعلا بذار کنار ، چرا میگم بذار کنار؟ چون باید بر اساس تواناییت توی این مسیر پیش بری خودت میگی از کنکور دور بودی پس ما اولویت رو میذاریم رو چیزایی که برای تو خوندنش واجب تره مثل نهایی ایی یا مثل مطالبی که پایین برات میگم

مثلا میگی توی فیزیک ضعیفی فصل نوسان و فصل اتمی رو توش قوی شو یا از یازدهم فصل سوم از دهم فصل چهارم اینا فصلای خوبی اند و احتمال تست ازشون بالاست توی اینا قوی شی یه درصد خیلی خوبی میتونی کسب کنی 

توی زیست مباحث انسانی رو بذار اولویت و کلا مبحثی بخون، ریست گیاهی ژنتیک و اینا رو فعلا بذار کنار توی شیمی حتما حتما مسائل رو یاد بگیر و بعد مسائل شیمی آلی خیلی میتونه کمک کننده باشه حالا خدارشکر میگی رشته دانشگاهیت شیمی بوده برای ریاضی بنظرم فصول آسون تر و رووون تر رو بذار اولویت چون ریاضی کنکور ۱۴۰۰ به بعد دیگه اسون نبوده و برای زمین شناسی هم بنظرم وقتی داری و اونقدارم مبحث سنگینی نیست ولی اصلا اصلا دست کم نگیرش

تست زدن خیلی مهمه ازش غافل نشو و یسری آزمون رایگان قلمچی داره اونا رو حتما ثبت نام کن ، کنکورای اخیرم حتما بزن اگر دسترسی به ازمونای امسال رو نداری میتونی از ازمونای پارسال استفاده کنی توی خونه

و در اخر حتما حتما توی برنامه ات مرور بذار که زحماتت هدر نره

امیدوارم تونسته باشم به اندازه کافی کمکت کنم💚

عزیزم ببین کنکور توی این دوسال خیییلی تغییر کرده خب ، من اگه باشم برات برنامه ی امتحان نهایی رو توی ...

نوشتم امتحان نهایی منظورم ترمیم معدله امسال هم یازدهم هم دوازدهمت رو باید ترمیم معدل کنی