2777
2789
عنوان

کنکوریای 404 💚

904 بازدید | 33 پست

سلام دخترای قشنگم🍃 

امیدوارم حالتون عالیه عالی باشه

من یه مدتیه توی زمینه ی مشاوره تحصیلی فعالیت میکنم، خودم مشاوره گروه تجربی هستم اگه سوالی دارید یا چیزی هست که ذهنتون رو درگیر کرده خوشحال میشم بهتون کمک کنم🤍

مشاور تحصیلی🍀کنکورتجربی/ خدا بخندد، رویا ببارد و آن اتفاق قشنگ بیفتد🤍 /برای رزرو مشاوره به آیدی: @avata_org توی تلگرام پیام بدید.

سلام گلم . نمیدونم واقعا دوازدهمو بخونم یا سالای قبل هنین دوازدهم وقت نمیشه چه برسه قبلیا چه کنم جم ...

سلام عزیزم مدرسه میری یا پشت کنکوری هستی؟ و اینکه تا حالا چیزی خوندی به صورت کنکوری؟

مشاور تحصیلی🍀کنکورتجربی/ خدا بخندد، رویا ببارد و آن اتفاق قشنگ بیفتد🤍 /برای رزرو مشاوره به آیدی: @avata_org توی تلگرام پیام بدید.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوازدهمم مدرسه میرم انسانی نه کنکوری نخوندم

ببین نمیتونیم برای همه یه فاکتور بپیچیم به این بستگی داره که تو چقدر پایه ات خوبه یا ضعیفه اگه پایه ات قوی باشه راحت تر مرور میکنی و تست میزنی زمان خوبی داری و از پسش بر میای اگه همین الانم شروع کنی ولی اگه پایه ات ضعیفه بنظرم مطالب رو اولویت بندی کن، یه سری مبحث ها هستند که توی کنکور ازشون تست کمتری میاد اونا رو بذار اولویت اخر که اگرم مجبور به حذفشون شدی ضرر نکنی 

به طور کلی اولویتت این باشه نمرات نهایی ۱۲ امت عالی باشه و همزمان با تشریحی خوندن دوازدهم براش تستم بزن چون ۵۰ درصد مطالب کنکورم از کتاب دوازدهمتون میاد بعد یازدهم بعد دهم .

من اصل مشاورم تجربیه نمیدونم انسانی هم اینطوری هست یا نه ولی اگه یه مطلبی ترکیبی هر سه ساله تو وقتی داری توی دوازدهم اون مطلب رو میخونی و میدونی همینو توی دهم و یازدهم داشتی همون تایم که داری دوازدهم رو میخونی برنامه بچین که اون مبحث رم از پایه بخونی یعنی به جای درس به درس، مبحث مبحث درس بخون‌ و مباحثی که تستی تر اند و ازشون تست بیشتری میاد رو بذار اولویت .

اصلا اصلا درسای مدرسه رو پشت گوش نندازی چون نهایی به شدت امسال مهمه و همزمان با مدرسه کنکوری ام بخون 

روزای مدرسه بنظرم ۶ ساعت خوندن هم کافیه ولی روزایی که مدرسه نمیری سعی کن حداقل ۱۰ ساعت رو تا عید بخونی

موفق باشی عزیزم💚

سلام من نظام قدیمم 

هم برا دو پایه میخوام بخونم و هم کنکور ، هرطوره شده می‌خوام قبول شم ،یا معدلم بالا باشه و خود کنکورو یع سال بعدش بدم

آزمون نمیرم چون شرایط ندارم 

توصیت بهم چیه؟

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

با درس و کنکورم چند ساله که فاصله گرفته بودم 

در نظر بگیر یکی برا تست میخواد از صفر شروع کنه

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

با درس و کنکورم چند ساله که فاصله گرفته بودم در نظر بگیر یکی برا تست میخواد از صفر شروع کنه

سلام عزیزم کنکور تجربی هستید دیگه درسته؟

سلام گلی خوبی 

من یازدهمم رشته م انسانی ،متاسفانه تا الان حدی نتونستم مطالعه داشته باشم و سال دهم رو خراب کردم 

میخواستم بپرسم ،میتونم از الان شروع کنم جدی بخونم ؟ و اینکه برا دهم میشه ترمیم زد ؟ 

سلام عزیزم کنکور تجربی هستید دیگه درسته؟

بله و در اصل چون یه عمل و مشکلی داشتم از اول آذر مصمم تر و جدی شروع میکنم

رشتم شیمی بوده تو دانشگاه تا یه حدی مثلا شیمی و زیست و زمین رو یادمه ولی نه در حد تست 

ریاضی و فیزیک رو از صفر در نظر بگیرین

میشه بگید چرا زمان ثبت نام کنکور عقب افتاد؟

از اونجایی که قرار بود با دفترچه ثبت نام  بیان تکلیف این معدل یازدهمم روشن کنن عقب انداختن تصمیم بگیرن راجبش فکر کنم

انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه  کاربری دست دونفره:)

شرایط مشاوره رفتن رو هم ندارم

کار بزرگی میکنی اگه کمکم کنی