2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بوده

خدایا تو بساز،تو بسازی قشنگتره💖خدایااا من رو تو خییییلی حساب باز کردم😍خدایا ممنونم که مشکلاتمو حل میکنی💖ممنونم که آرزوهامو برآورده میکنی😍عاشقتم خداااا جوووونم😍خدایا سپردم به خودت،هوامونو داشته باش

گفت کنار یه پسر ۱۶ساله نشست گفته میخوای اسی رو برات جور کنم اونم گفته نه من بچه ام آخر گفته بمون برم برات آبمیوه بخرم پسرم هم داد زده این مرد روانی از ماشین فرار کرده اون طرفم اومده دیده نیست گفته اون داداشم بود گم شده تا اینجارو خوندم اما چه هدفی داشته نمیدونم

چرا تاپیکشو گزارش زدن عع

وقتی تاپیکی رو حذف میکنم در ادامه تاپیک نزنین چون مسائل خوبی رو نگفته بود بستم و همینطور خودش رو اگر تو تاپیکتون یکی از اون مسئله چیزی میگفت شما هم لغو میشدین

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

وقتی تاپیکی رو حذف میکنم در ادامه تاپیک نزنین چون مسائل خوبی رو نگفته بود بستم و همینطور خودش رو اگر ...

اولین باره رو چتم ریپ میزنی خوشحال شدم😐😂

راستی خواستم وارد اون کاربریم بشم چرا نمیشه کد تایید هر چی میزنم میگ اشتباا

..

من از ۶ مهر صبر کردم تا امروز ک ۱۹ ابانهکد تایید ب شمارم میاد اونو ک میزنم میگ اشتباه خیلی عجیبه

اوووه 

ولی عجیبه این مشکل رو فقط شما دارین کاربریتون چی هست؟

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar