2777
2789

هر روز ک سرکاربود  من پیام میدادم

یاکاری بود زنگ میزدم

اگ درجریان تاپیکام باشین حقیقتش اینه زندگیه سردی داریم  دوسم نداره

کلا نادیده میگیره منو

انقد التماس کردم محل بده بهم

توجه کن

انگار ن انگار

هوا برش داشته

حقیقتش

کاری ام نیس انجام بدم ک از فکرش دربیام

کارنمیتونم برم بچم مهدنمیمونه

روزاتوخونه انگیزه آشپزی و بازی با بچمو ندارم

تمام فکر و ذکرم اینه

چکارمیکنه

چراپیام نمیده

چرامحلم نمیده

ساعت چندمیاد

کلا فکرم درگیرشه و ناراحتم اینهمه نادیده میگیرتم

بخدا یبار زنگ بزنه

بگه خوبی حالمو بپرسه ۳ روز شارژم 

ولی اصلا

دریغ میکنه

منم افسرده شدم

شبا تا ی مشت قرص نخورم خوابم نمیبره

بگین چکارکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی

بخاطر یه پیام خوبی۳روز حالت خوبه

کاش اونم انقدر دوست داشته باش

انشاالله مشکلت حل بشه

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
الهیبخاطر یه پیام خوبی۳روز حالت خوبهکاش اونم انقدر دوست داشته باشانشاالله مشکلت حل بشه

باورت میشه

دلم خیانت میخواد

ولی کسی نفهمه

ک از فکرش درآم

دیگه ب اینجا رسیدم 

تاحالا دست از پاخطا نکردم

ولی میبینم خیلی گناه دارم

وابسته نباش 

تا زمانی که پیگیر و وابستش باشی اوضاع همینه 

بچت چرا مهد نمیمونه؟ مگه غیر از بچه های دیگران هست؟ 

بزارش مهد برو دنبال کار وهنری تا سرگرم باشی وانقدر پیگیر همسرت نباشی 

ن زنگ بزن ن پیام بده ن التماس کن اینجوری هم دورتر هم پررو تر میشه اینا جنسشون اینحوریه ی کسی التماسشون کنه بهشون بچسبه دوس ندارن و اذیتش میکنن بیشتر ب خودت و بچه ت برس برو ارایشگاه مدل موهاتو عوض کن موهاتو درست لباسای قشنگ بپوش دوروز محل ندی تعجب میکنه بعد ببین چجوری میفته دنبالت 

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

مطمينی دوستت نداره؟ خب شاید شخصیتش اینجوریه که بروز نمیده و شما باید تا حدی اینو بپذیری و خودتو سرگرم کنی

بعدم این همه بچه مهد میرن، میتونی ببری مهم از روزی دو ساعت شروع کنی پیشش بمونی تا عادت کنه 

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
اهمیت نده بهش نادیده اش بگیر شما هم تا بفهمه مزه نادیده گرفتن چطور هست. اصلا دنبالش نباش که فک کنه خ ...

من ۱ ماهه پیش رفته بودم طلاق

ولی بخاطر بچه برگشتم

قبل اون یکماه

۶ ماهش طلاق عاطفی بودیم

یعنی منم کارش نداشتم و نادیدش گرفتم

و نتیجش این شد ک ازخداش بود و اون خطا رفت و خیانت کرد

حالام ک برگشتم منو نمیببنه من خیلی داغونم

دقیقاً منم حال تورو دارم.

ولی خیانت نکن. اگر روزی خیلی خسته شدی ازش جدا شو و داغتو به دلش بذار

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

باورت میشهدلم خیانت میخوادولی کسی نفهمهک از فکرش درآمدیگه ب اینجا رسیدم تاحالا دست از پاخطا نکردمولی ...

😞😔

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...