2777
2789
عنوان

دخترم داره گریه میکنه برای

323 بازدید | 23 پست

پرنده مرغ عشق دیدم براش بخرم؟ سر و صدا زیاد نداره؟ بدردش میخوره؟ توروخدا اگر اطلاعاتی دارید ممنون میشم بگید نمیخوام خیلی واسش هزینه کنم میخوام ببینم میتونه باهاشون کنار بیاد بهشون برسه یا نه دخترم ۴ سالشه این مرغ عشقه جفتی ۲۰۰ تومنن ۲۰۰ هم قفسشونه ممنون میشم راهنماییم کنید

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی ازاراترینن فقط صبحا خیای صدا دارن

واویلااااااا خو این خودش صبح میخوابه از خواب میپره که خونمونم کلا ۶۲ متره

چیزی بندازم روشون ساکت نمیشن؟

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

منظورت از بدردش میخوره یعنی چی؟ مرغ عشق همش تو قفسه رسیدگیشم بچه چهارساله نمیتونه خودت باید انجام بد ...

من میترسم 🤣🤣🤣

مرغ عشق مدام جیغ میزنه 

بعدم دخترت نمیتونه دست بزنه اگر گازش بگیره انگشتشو پاره میکنه 

من باشم بچه خرگوش میگیرم همبازی خوبی برای بچهاست 

چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمیسوزد. اگر سوزد شبی سوزد،شبی دیگر نمیسوزد
مرغ عشق مدام جیغ میزنه بعدم دخترت نمیتونه دست بزنه اگر گازش بگیره انگشتشو پاره میکنه من باشم بچه خرگ ...

از خرگوش بدش میاد 

بچه که نمیتونه رسیدگی منه

من و باباشم میترسیم