2777
2789
عنوان

قمر در عقرب

619 بازدید | 18 پست

اینم میگن تو شبای قمر در عقرب نطفه بسته نشه درسته یا ن؟ 

من کیتم مثبت شده ولی تا فردا آخر شبقمر در عقربه. چیکارکنم؟ 🙁

تعداد رای : 5
نظرسنجی
بله
4
80%
خیر
1
20%
برا حل مشکلاتم یه صلوات میفرستی🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سه تا سقط داشتم گفتم این بار این احتمالات رو رعایت کنم. مثلا حدیث داریم شب های آخر و اول ماه قمری جنین سقط میشه ولی تخمک گذاریم دقیقا آخر ماه یا اول مال قمری میشه. حالا باید چیکار کرد🙄

منم اصلا ب این چیزا نگاه نکردم

نطفه دخترمم ب نظرم روز بوده

چون بیشتر رابطه هامونم روز بوده

شنیدم میگن روزهم خوب نیس

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

بعد شما چ جوری میتونین حساب کنین ...اخه رابطه ک از پیش تعین شده نیس...هروقتی ممکنه پیش بیاد حالا یکیش هم منجر میشه ب نطفه دیگ

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
منم اصلا ب این چیزا نگاه نکردم نطفه دخترمم ب نظرم روز بوده چون بیشتر رابطه هامونم روز بوده شنیدم ...

خدایا موندم چیکار کنم. اینا همش احتمال ولی خب احتیاط شرط عقله

بعد شما چ جوری میتونین حساب کنین ...اخه رابطه ک از پیش تعین شده نیس...هروقتی ممکنه پیش بیاد حالا یکی ...

🙈خب تعیین شده پیش میری. من تمرکز کیتم مثبت بود ولی ب احتمال زیاد فردا تخمک گذاری دارم معمولا روز 14 س

خدایا موندم چیکار کنم. اینا همش احتمال ولی خب احتیاط شرط عقله

از یه کارشناس دینی بپرس

استارتر عزيز،منم پارسال مرداد ماه روز هاي تخمك گذاريم دقيقا افتاده بود تو روهاي قمر درعقرب،ما خيلي مقيدين به اين چيزا،خيلي نگران بود ،با دكترم صحبت كردم،گفت تخمك ٢٤ساعت فرصت باروري داره و اسپرم ٣تا ٥روز ،زندست و ميتونه باعث باروري بشه

گفت دقيقا قبل و بعد از قمر در عقرب نزديكي انجان بديد انشاءا...كه ميگيره

منم اينكا رو كردم و خداروشكر همون ماه باردار شدم

ینی بهش محل ندم؟ 

نه نده.بدی کلا باید همیشه رعایت کنی و انقدر جوانب داره که از زندگی میمونی.مگه مامانای ما قمردرعقرب میدونستن؟حالا چیزی شده برا ماها؟!!!

Dunya Anneme deyme noulur
استارتر عزيز،منم پارسال مرداد ماه روز هاي تخمك گذاريم دقيقا افتاده بود تو روهاي قمر درعقرب،ما خيلي م ...

ممنونم دقیقا همین کارو بایدبکنم

نه نده.بدی کلا باید همیشه رعایت کنی و انقدر جوانب داره که از زندگی میمونی.مگه مامانای ما قمردرعقرب م ...

من تا الان بش محل نمی‌دادم اما بعد سه تا سقط اینبار میخام رعایت کنم این حداقل کاریه ک میتونم بکنم.مبگم اماما حتما چیزی می‌دونستن ک گفتن رعایت کنین