2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اکثرا تحفه ی خاصی نیستن😂

فامیل دوریم😂بخدا نه تنها خودش ثابت کرد تحفه خاصی نیست بلکه مامان و باباش بیشتر از اوناهم خواهرش ثابت کرد.حیف رفاقتی و صداقتی که من و خانوادم داشتیم با اینا

آغاز سفرهای نوشتن یک نویسنده از دل شکستن ها آغاز میشود...جایی که فریادش را فقط قهرمان قصه میشنود و اشک هایش بر قافیه های شعر میرقصد...

اخی خب چرا الان نمیاری؟

آورم ولی توی۷ماهگی خدا ازم گرفتش یه جورایی دیگه دل و دماغ ندارم میترسم افسردم و......

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
چرا؟

چون من تو مجردی فقط تخیلات ی زندگی عاشقانه رو داشتم زندگی ای که بدون جنگ و جدل بود و میگفتم اگر چیزی هم باشه خیلی کوجیکه و رفع میشه اما بعد دیدم نه موضوع پیچیده ترازین حرفاس

براهمین

اونموقع کسی منو با زندگی مشترک و مساعلش آشنا نکرده بود ولی الان خودم به ی مجرد که رویای زندگی مشترک تو سرش داره میگم و روشنش میکنم چه خبره بعد ازدواج