2777
2789

تازه میخوام وارد بشم

ولی با هر روشی پیش میرم

ایمیل، شماره تماس و... نمیشه😐

برم به موبایل فروشیا بدم میتونن وارد شن به نظرتون؟ 

آبی به رنگ احساس من💙

یعنی چی نمیشه؟ باید شماره واقعی بدی و منتظر پیام که کد اینستاگرام میشه باشی.

هیچ وقت گوشیتو دست موبایل فروشی نده

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی چی نمیشه؟ باید شماره واقعی بدی و منتظر پیام که کد اینستاگرام میشه باشی.هیچ وقت گوشیتو دست موبای ...

میدونم

اصلا هیچ کدی نمیده بهم

ایمیلم همینطور 

با اینکه درست وارد میکنم

اعصابمو خورد کرده

(هیچوقتم واردش نشدم که بگم تعلیقم کردن قبلن و فلان) 

آبی به رنگ احساس من💙
میدونماصلا هیچ کدی نمیده بهمایمیلم همینطور با اینکه درست وارد میکنماعصابمو خورد کرده(هیچوقتم واردش ن ...

اگر از ف.یلتر شکن استفاده میکنی و شماره ایران رو دادی برای همونه داره قاطی میکنه. حالا صبر کن ببین کد برات میاد یا نه.

من چند روز پیش دیدم اینجا بعضیا میگفتن اینستا بدون ف.یلتر میاد، ببین بدون ف.یلتر میتونی با شماره ایران وارد شی؟ بعد اکانت رو ساختی چند ساعت نرو، نا ربات تشخیص داده نشی. اونوقت با ف.یلتر و ای پی یه کشور خاص وارد و خارج شو، مدام کشورهای مختلف رو نزن چون بلاکت میکنه. 

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم