2777
2789

من یه کاربری دیگه دارم که اسمش با اسم این کاربریم یکیه بعد یکی اومد توی تاپیکم راجب لوازم آرایشی زنه به من میگه تو برا دل مردا ارایش میکنی و شبیه میمونی چون رفتی خارج میخوای جنD بازی دربیاری براشون چون تو ایران به چشم پسرا نمیومدی😐😐😐😐 بعد منم بهش گفتم به تو هیچ ربطی نداره از تاپیکم جمع کن برو بعد نینی یار منو به دلیل فحاشی یک ماه تعلیق کرده ولی اون طرف همین الان دیدمش تو تاپیکای بقیه

روسیه💙🇷🇺 ...

هیچ جا عدالت نیس دنبال نگرد

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای منم پیش اومده طرف فوش کشم کرد نی نی یار من و تعلیق کرد من واگذار شون کردم خدای بزرگم 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
🤣🤣🤣🤣🤣وای

دقیقا کجای حرفشون خنده داشت؟

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

تگش کن بدونیم کیه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

برای منم پیش اومده طرف فوش کشم کرد نی نی یار من و تعلیق کرد من واگذار شون کردم خدای بزرگم

یکیم به من همین حرفی و که به استاتر زد و به من گفته بود تازه به خوانوادمم توهین کرد بعدم تاپیکش و بست گزارش زدم کلا هیچی نشد

از اون زنه خندیدم که انقدر کلوز ماینده و فرهنگش پایینه که آرایشو فک میکنه واسه مرداس معلوم نیست مال ...

آها فکر کردم به این بنده خدا خنده کردی😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40