2777
2789
عنوان

بابام فقط بهم فوش داد

147 بازدید | 13 پست

بیرون بودم یک سفارش داشتیم از دی جی کالایک خوراکی بود و ضدافتاب بهش زنگ زدم اگه خونس بگیره وگرنه خودم برم

یکبار رفت نتونست پیداش کنه برگشت خونه 

دوباره تو بلدزدم رفت بگیره این گنجه های دیج ی کالابود رفت هی پیام داد زنگ زد و اینا 

بین اینا برگشته میگه دو تا تخم مرغ برا من بذار اب پز شه من یادم رفت 

تا در زد یادم اومد گذاشتم

اومد بالا هرچی دلش خواست گفت خیلی خوخواهی ذاتت خرابه گهی هیچی کس تو رو نمیخواد بزرگ شی ضرر میکنی خیلی اشغالی حالم ازت بهم میخوره برو گمشو تو اتاقت چه کاری رو درست انجام میدی تو به دردهیچی نمیخوری 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعصابش بهم ریخته بود یه چیزایی گفت بیخیال

سعی کن بهش فکر نکنی و از کنارش بگذری

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

اعصابش بهم ریخته بود یه چیزایی گفت بیخیالسعی کن بهش فکر نکنی و از کنارش بگذری

اخه یکبار من اومدم خونه غذا حاضر نبود گفتم چرا حاضر نیست شروع کرد بگه وای چقدر شکم گنده ای ادم برا شکمش نباید از این کارا کنه

میخوای باهام درد دل کنی اروم شی؟کسیو داری؟

مامانم الان اومد خونه بابام بهش گفت چقدر خودخواه و بیشورم اومد در اتاق باهام حرف بزنه حوصلشو نداشتم نرفتم

اره دوست دارم با کسی حرف بزنم

ولی فایده ای نداره بابای بدی نیست ولی خیلی بد دهنه

مامانم الان اومد خونه بابام بهش گفت چقدر خودخواه و بیشورم اومد در اتاق باهام حرف بزنه حوصلشو نداشتم ...

پدرت عصبانی بوده آن لحظه ..معلوم نیست ازکجاعصبانی بوده دق ودلیشو روشماخالی کرده😊