توکوبو خیلی خوبه قیمتشم مناسبه در حد ضد افتابهای خیلی خوبه واقعا با قیمت مناسب میشه گفت اگر توان مالی دارید ایزدین بزنید اگر نه سنتلا یا توکوبو هم استیکی داره هم کرمی برای انواع پوست استفاده میشه حتی حساس فقط اگر پوستتون خیلی خیلی خوشکه خواهشا روتین داشته باشید یعنی از آبرسان و مرطوب کننده قبلش استفاده کنید به آبرسانی ضد آفتاب اکتفا نکنید لاروش پوزای هم خوبه ولی میگم اگر با قیمت مناسب میخواید و کیفیت خوب همین توکوبو خیلی خوب هست برق نمیندازه سفید نمیکنه چرب نمیکنه خاصیت هم داره
استیکی ها برای راحتی در تمدید ضد افتاب استفاده میشن بیشتر وقتی تو طول روز میخواید تمدید کنید
فقطططط دقت کنید این ایزدین و توکوبو و سنتلا انقدر پر فروش هستن جفتشون فیکشون تو بازار پره و معمولا خیلی از اونایی که نتیجه نمیگیرن فیک خریدن احتمالا
از بانه اصلا خرید نکنید محصولات ارایشی بهداشتی و کلا
ببینید الان وضعیت طوری شده که حتی خود فروشگاه ها هم خیلیاشون نمیدونن جنسی که میفروشن اصله یا فیکه
چنتا فروشگاه قبلا معرفی کرده بودم برای محصولات آرایشی بهداشتی الانم معرفی میکنم دوباره یکی دیگه هم دوستان خیلی گفتن اونم اضافه میکنم
اولی اوردینری استور که از همه معروف تره هم جنس ها اصل بوده تا الان هم قیمت های پایینه تو گوگل بزنید اوردینری استور میاره
دومی فروشگاه مادران بوده که فروشگاه قدیمی سیسمونیه ولی ارایشی بهداشتی های اصل هم میاره
سومی پرنا بود که من چند روز پیش هر چی زنگ زدم یکی دو روز جواب ندادن نمیدونم چی شدن چهارمی هم رایامیکاپ بود که اونم نسبتا خوب بود همون اولی بهترین گزینه س
مثل همیشه سعی میکنم به همه ی سوالا جواب بدم .