2777
2789

سلام معلمای عزیز ریاضی کتاب کار جویا مجد چطوره برای پایه هفتم مدرسه نمونه؟کلا روال خوندن ریاضی چطور باید باشه ممنون میشم نظراتتون رو بذارید .صمیمانه سپاسگزارم

معلم  سال نهم پسرم مجبور کرد جویا مجد بگیریم   چرا خدا بداند   مزخرف ترین کتاب    تا وقتی خیلی سبز   سیر تا پیاز  سطح بالاتر بخوای مهرو ماه    چرا این 

بماند که کلی اشتباه داشت سوالاش  و این حرف من نبود  حرف معلم ریاضی های دیگه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی این کتابو معرفی کرده دبیر

نه دبیرشون کتاب خاصی پیشنهاد نداد من خودمم دبیرم منتها در زمینه ریاضی وکتاب کمک درسی این رشته اطلاعاتی ندارم .خودم براش پیشتاز خیلی سبز گرفتم با وجود اینکه مدرسه نمونه ست ولی انگار بازم پیشتاز سطح تیزهوشان بود و بعضی سوالاتشو نمیتونست حل کنه اعتماد به نفسش کلی پایین اومد‌.منم خودم سرچ کردم جویا مجد رو دیدم گفتم شاید خوب باشه پیشنهاد شما چیه ؟دبیرشورای میگه کتاب رو بخونین کافیه خودشم در سطح کتاب کار میکنه ولی سوالاتش خیلی سطحشون بالاست گیج شدم نمیدونم چه کنم 

شما خودتون معلم ریاضی هستید

نه عزیزم من دبیر نیستم   اما پسرم ریاضیش خیلی خوبه و تجربه استفاده این کتاب رو داشتم  نظر دادم  

ببینید  این دبیر پسرم سال نهم  جویا مجد رو گفت بخرید  بعد شماره سوال میداد می‌گفت برید حل کنید 

سر خیلی از سوالا چقدر بچم اذیت میشد گیر میکرد  بعد چند تا از دوستاش سوالا رو از معلم ریاضی خصوصی‌شون پرسیدن  تعجب کر ده بودکه این سوال رو از کجا آوردی  اونها هم کتاب رو نشون داده بودن  اون آقای دبیر خصوصی گفته بود بنداز بره این کتابو اشتباه سؤالش و کلا این کتاب سوال اشتباه  و حتی جواب اشتباه برای سوال زیاد داره   و داشت واقعا  خاطره خیلی بدی برامون گذاشت   

بعد که رشته ریاضی هم رفت کلا هیچ کجا  از هیچ دبیر و هیچ مشاور  اسم این کتاب ما نشنیدیم  اصلا نه برای کمک درسی و نهایی نه برای کنکور 

اگر بچتون ریاضیش ضعیفه و دنبال کتاب هستید که کمکش کنه بنظرم معلم خصوصی  حتی سیدی آموزشی  خیلی بهترکمکش میکنه  چون کتاب های کمک آموزشی اکثرا سطحش از کتاب مدرسه بالاتره   ولی اگر میخوایید پایش قوی بشه از سطح کلاس بیاد بالا تر  خیلی سبز  یا سیر تا پیاز بهتره  من تجربه استفاده از اینا رو دارم  ولی خوب سطحش بالاس  مخصوصا خیلی سبز  تست و سوالاش سخته  کنکوری ها حتی استفاده میکنن   درس نامه سیر تا پیاز خیلی خوبه 

اینکه  نتونه چند تا سوال خیلی سبز رو حل کنه اصلا جای نگرانی نداره  خیلی طبیعیه   کلا برای همینه که بره پاسخ نامه رو ببینه و با سوال های چالشی آشنا بشه  بعد راحت حل میکنه همه کمک آموزشی ها همینن  

پسر من نهم جویا مجد داشت   دهم سیر تا پیاز   الان هم ازش پرسیدم میگه  سیر تا پیاز کلا خیلی بهتر بود  یازدهم و دوازدهم هم خرید 

پی دی افش رو ببینید  بعد تصمیم بگیرین  

نه عزیزم من دبیر نیستم اما پسرم ریاضیش خیلی خوبه و تجربه استفاده این کتاب رو داشتم نظر دادم ببین ...

مممنونم عزیزم به خاطر توضیحات کاملتون و وقتی که گذاشتید.همین کارو میکنم