نه عزیزم من دبیر نیستم اما پسرم ریاضیش خیلی خوبه و تجربه استفاده این کتاب رو داشتم نظر دادم
ببینید این دبیر پسرم سال نهم جویا مجد رو گفت بخرید بعد شماره سوال میداد میگفت برید حل کنید
سر خیلی از سوالا چقدر بچم اذیت میشد گیر میکرد بعد چند تا از دوستاش سوالا رو از معلم ریاضی خصوصیشون پرسیدن تعجب کر ده بودکه این سوال رو از کجا آوردی اونها هم کتاب رو نشون داده بودن اون آقای دبیر خصوصی گفته بود بنداز بره این کتابو اشتباه سؤالش و کلا این کتاب سوال اشتباه و حتی جواب اشتباه برای سوال زیاد داره و داشت واقعا خاطره خیلی بدی برامون گذاشت
بعد که رشته ریاضی هم رفت کلا هیچ کجا از هیچ دبیر و هیچ مشاور اسم این کتاب ما نشنیدیم اصلا نه برای کمک درسی و نهایی نه برای کنکور
اگر بچتون ریاضیش ضعیفه و دنبال کتاب هستید که کمکش کنه بنظرم معلم خصوصی حتی سیدی آموزشی خیلی بهترکمکش میکنه چون کتاب های کمک آموزشی اکثرا سطحش از کتاب مدرسه بالاتره ولی اگر میخوایید پایش قوی بشه از سطح کلاس بیاد بالا تر خیلی سبز یا سیر تا پیاز بهتره من تجربه استفاده از اینا رو دارم ولی خوب سطحش بالاس مخصوصا خیلی سبز تست و سوالاش سخته کنکوری ها حتی استفاده میکنن درس نامه سیر تا پیاز خیلی خوبه
اینکه نتونه چند تا سوال خیلی سبز رو حل کنه اصلا جای نگرانی نداره خیلی طبیعیه کلا برای همینه که بره پاسخ نامه رو ببینه و با سوال های چالشی آشنا بشه بعد راحت حل میکنه همه کمک آموزشی ها همینن
پسر من نهم جویا مجد داشت دهم سیر تا پیاز الان هم ازش پرسیدم میگه سیر تا پیاز کلا خیلی بهتر بود یازدهم و دوازدهم هم خرید
پی دی افش رو ببینید بعد تصمیم بگیرین