2777
2789

که داداشم یدونمو از ما دور کنه که داره موفق میشه

خیلی اعصابم خرابه مامان و بابام غصه میخورن 

میگم زنگ بزنم تا داداشم بگم زنتو تربیت کن

اعصابم خرابه چکارکنم

مثلا میگه خواهرت دیر اومده مهمونی درحالیکه خواهرم سرکار داره

یا فلان خواهرت گفت شلوارت چقد تنگه، اونم خواهرم داشت حرف می‌زد منظور نداشت

یا مامانت تعریف یه دختری پیشم کرده، مامانم بخدا کاملا بی منظور گفته. هی خدا

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین یه سریا کلا این مدلن همه چیو به خودشون میگیرن 

ولی خب شما هم حواستونو بیشتر جمع کنید زمانی که هست به حرفایی که در حضورش باهم می زنید بیشتر دقت کنید که حساس تر نشه چون اینطوری فقط داداش خودتون اذیت میشه 

کلا بعضیا این عقیده رو دارن که خانواده ی همسر دشمنهو هر حرفی که بزنن حتما یه منظوری دارن و قصدشون تو ...

آخ نمیدونی. میاد خونه بابام دوهفته یبار نیم ساعت میشینه اونم همش سرش تو گوشی، هیچ حرف نمیزنه

بعد با خواهراش 2متر دهنش بازمیشه

چطور همه حرفای شماها بی منظوره اما اون همه حرفا و کاراش بامنظوره؟؟؟؟!!!

👏👏👏👏

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲

اخر خود داداشت از دستش کلافه میشه و برمیگرده، اصلا اصلا چیزی نگید، آتو ندید دستش.. 

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 
آخ نمیدونی. میاد خونه بابام دوهفته یبار نیم ساعت میشینه اونم همش سرش تو گوشی، هیچ حرف نمیزنهبعد با خ ...

کلا شماهم سعی کنید باهاش صمیمی نشید

بهش احترام بزارید

ولی مثل یه مهمون غریبه نه مثل خانواده ی خودتون

🦦

عاقا من عروسم خب،رفتم دم در مادرشوهرم در زدم خواهر شوهرم پشت در امد گفت کیه منم گفتم منم بازکن دیگع درو باز نکرد خیلییی پشت در وایسادم باز نکرد

بعد شوهرم زنگش زد ک چرا درو باز نکردید میگه نفهمیدیم!!!

من توقعم این بود یه زنگی پیامی دادن حداقل ک نشنیدم

توقعم و ناراحتیم بیجاست؟!

زنده_بمان_وجدانم#                                              نام کاربری:باران تو  :) 
بیخیالخودتو درگیرش نکنخودش بخدا اذیت میشه

نه داداشم نمیدونه این چیزا باید بهش بگم

مثلا خانم میاد خونه بابام سرش تو گوشی همش، اصلا گرم نمیگیره با ما خواهرا. خیلی دلم خونه

فرتی هم قهر میکنه داداش ساده منم میره دنبالش میخوام به داداشم بگم صدسال نرو دنبالش

والا مثل شوهر من من قهر کنم صدسال نمیاد دنبالم آخرش خدم میام خونه خار وخفیف

عاقا من عروسم خب،رفتم دم در مادرشوهرم در زدم خواهر شوهرم پشت در امد گفت کیه منم گفتم منم بازکن دیگع ...

نه بابا این عمدی اینکارا رو میکنه، سنشم کم نیست 30 سالشه

داداشم خیلی بهش سره، این نه قیافه داره اخلاقشم که این طوره

نه داداشم نمیدونه این چیزا باید بهش بگممثلا خانم میاد خونه بابام سرش تو گوشی همش، اصلا گرم نمیگیره ب ...

وای خدای من

چرا دوس دارین جوری ک شوهراتون باهاتون رفتار میکنه داداشتونم باید رفتار کنه،،مادر شوهرم منم عین توعه

زنده_بمان_وجدانم#                                              نام کاربری:باران تو  :)