2777
2789

اموز تازه امدم خونهاز بیمارستان  تب 39 که پایینم نمیاد فقط با شیاف یکی دو ساعت  دکتر هیچی نداد گفت ویروسه کسی تجربه ای داره ؟چیکار کنم ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره گلم‌من هر وقت پسرم‌ تب کنه مدام بهش آب سیب زرد با پوست میگیرم میدم آب سیب ضد تب و ضد ویروسه. چند وقتشه؟ 

جوشانده ی نعنا هم خیلی خوبه براش

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ

بهش چهار ساعت یکبار دو برابر وزنش قطره استامینوفن بده.لباس زیاد بهش نپوشون و یک دستمال را با آب ولرم خیس کن آبش که کامل کشیده شد زیر بغل روی شکم و کشاله رانش بزار.حالت دورانی دستمال را بچرخون .با آب ولرم که بچه سرما نخوره.

دوستمون همین الان تایپک زدو گفت پارچه را بااب ولرم خیس کن بزار زیر بغلش خودشون دیشب انجام دادن جواب گرفتن حالا شماهم اگه سوالی دارین برین توی تایپکش بپرسین امیدوارم فرزندتون خـــــــیلی زود خوب بشن

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭

پسر من تو یکسالگی سه روز تب کرد و بعد افتاد به استفراق و بعدم اسهال ده روز دستم بند بود تا خوب شد.آب لیمو شیرین عالیه اگه بالای یکسال ونیم است آب لیمو وپرتقال بهش بده.خیار هم خوبه هر چی میوه دوست داره بهش بده بخوره کلا مایعات واسش خوبه.اگه یبوست داره سیب را با پوست بهش بده فیبر داره خوبه.اگه شکمش کار کنه و دفع ادرار و مدفوع داشته باشه تبش زود قطع میشه