2777
2789

من یه دختر ۱۹ ساله هستم که از بچگی خیلی تجربیات بزرگ تر از سنم داشتم و سختی های زیادی کشیدم و همیشه بزرگتر و قوی تر از همسن و سالام و اطرافیانم بودم پدرم شغلش ساخت و سازه و من به این کار علاقه دارم و همیشه کنارش بودم و ازش یاد گرفتم 

وقتی ۱۸ سالم شد بهم سرمایه اولیه داد و قرار شد وقتی کار کردم و سود گرفتم پولشو برگردونم و خودشم هوامو داشت (با پدرم رابطه خوبی ندارم و بخاطر همین بیشتر تلاش کردم برای استقلال )

الان تونستم ماشین خودمو بخرم و تو  واحد بالای خونمون زندگی میکنم و مستقل شدم و کار خودمو دارم 

ولی بعضیا میگن دروغ میگی و بچه ای فلان

خاستم بگم اگه ناچار باشیم همه چی میشه

(درددل❤🙃)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۱۷سالگی رفتم یه شهر غریب سرکار وکاملا مستقل شدم

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

تو که طبقه ی بالای خونه ی باباتی دیگه تعجب نداره اینا کلا ب هر کسی میرسن میگن دروغ میگی

بگی الان روزه میگن ن دروغ میگی

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

ماشالا بهت موفق ترین باشی ❤❤

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

باز بابات سرمایه داد و اجازه داد کار بکنی منم تو ۲۰ سالگی ماشین خریدم ۱۸ سرکار رفتم ولی بابام کمک نک ...

بابای منم میدونی واسه چشم و هم چشمی کمکم کرد تا بتونه پز بده همين 

موفق باشی گلم چه عالی😄❤

باز بابات سرمایه داد و اجازه داد کار بکنی منم تو ۲۰ سالگی ماشین خریدم ۱۸ سرکار رفتم ولی بابام کمک نک ...

سر چه کاری رفتین چجوری شروع کردین؟

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖