2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی خودم نگهش نمیدارم چون باعث عقده میشه

حتما بازگوش میکنم البته فقط به شوهرم میگم نه ابنکه دهنم پیش خانواده یا دوستم باز شه.

دوست دارم مادر باشم.فرزندم الهی که به حق سمنوی فاطمه بر من نازل شوی..روی چشمانم بزرگت میکنم..فقط نامدار باش و پرافتخار..خداوندا بگذر از گناهانی که مانع از مادر شدن من میشود..خداوندا میخام همه ی عمرم مادر باشم..امیدم را ناامید مکن..یا ارحم الراحمین..ع

کلی غرمیزنم شوهرمم همش میگه بس کن..حرف نزن

کو گوش شنوا  

گاهی وسطش گریه ام میگیره 

اگه فرصتی گیربیارم فوری میرم تواتاق و هندزفری وآهنگهای دپرسی چاووشی

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤

پا میشم ارایش میکنم😐لاک میزنم😐

هرگاه بنده بگوید بسم الله الرحمن الرحیم،خداوند متعال میگوید :بنده ی من ،با نام من آغاز کرد،بر من است که کارهایش را به انجام رسانم،و اورا در همه حال برکت دهم💖
بعدش اروم میشی ؟ دیگه بهش فکر نمیکنی؟

بهش فکر میکنم. اگه خیلی مهم باشه. ولی دیگه نسبت بهش واکنش نشون نمیدم. حداقلش اینه ظاهرمو حفظ میکنم.

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.

اگه  مساله زياد خصوصي نباشه زنگ ميزنم با خواهرم درد دل ميكنم ولي اگه خصوصي باشه كه نشه گفت به خودم زمان ميدم و در آخر با خود همسرم صحبت ميكنم و گله و گله گذاري يا اون منو قانع ميكنه يا من 

يا كاشف الكرب عن وجه الحسين اكشف كربي بحق اخيك الحسين

من خیلی عصبانی باشم همه رو با دلیل به شوهرم میگم اما اگه خیلی عصبی نباشم کلا بی خیالی طی میکنم خودمو اذیت نمیکنم😎

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍