2777
2789

ببین قطعاً داری سختی می‌کشی ولی این استقلال رو برا خودت حفظ کن.

بچه بزرگ میشه و تو راحت میشی. اما بری کنار خانواده بیچاره میشی

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

ببین قطعاً داری سختی می‌کشی ولی این استقلال رو برا خودت حفظ کن.بچه بزرگ میشه و تو راحت میشی. اما بری ...

عزیزم من هنوز،جدا،نشدم، ولی نمیدونم بمونم یه زندگی رو با مرد خود شیفته تحمل کنم یا یه کار جدید تو شهر دیگه شروع کنم. دیشب سرم به شدت درد میکرد یه لحظه به این فک کردم الان به شوهرم میتونم بگم مواظب بچه باش یه لحظه، ولی اگه تنها باشم چی.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من هنوز،جدا،نشدم، ولی نمیدونم بمونم یه زندگی رو با مرد خود شیفته تحمل کنم یا یه کار جدید تو شه ...

آره دیگه سخت تر میشه برات.

بازم خودت باید با توجه به شرایط تصمیم بگیری.

من خودم اینجور مواقع یه قرص کدئین میخورم که دردم آروم بشه فقط

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

عزمزمه شما جدا شدین؟

نه ولی شوهرم ماموریته. ۴۰ روز یبار میاد.

یکسال هم شهر غریب بودم اون می‌رفت ماموریت من هم باید به بچه ها می‌رسیدم و هم باید سرکار میرفتم ولی بازم بهتر از آویزون خانواده بودن هست

عزیزم من هنوز،جدا،نشدم، ولی نمیدونم بمونم یه زندگی رو با مرد خود شیفته تحمل کنم یا یه کار جدید تو شه ...

عزیزم منم دقیقا مشکلم مرد خودشیفتس

و بچه دارم 

خیلی فک کردم ولی آخر دیدم نمیتونم این ظلمو در حق بچم بکنم 

من خودم فرزند طلاقم نمیخوام بچم اون روزارو اون تلخیارو تجربه کنه

خداروشکر حداقل شوهرم خیانت نمیکنه دست بزن نداره مع.تاد نیس 

مشاورم گفت تو باید رفتارتو باهاش عوض کنی حالا نمیدونم جواب بده یا نه 

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

عزیزم منم دقیقا مشکلم مرد خودشیفتسو بچه دارم خیلی فک کردم ولی آخر دیدم نمیتونم این ظلمو در حق بچم بک ...

بله خوب کاری کردین. به قول دکتر هولاکویی باید بین بد و بدتر یکی رو انتخاب کنیم.همسر من و ولش کنی خیانت هم میکنه.البته نمیگم جنسی.از اون خبر ندارم. ولی برنامه های چت تو گوشیش دیدم قبلا.

من آقا هستم ولی زندگی با شوهرت اینقدر سخته که حاضری جدا بشی با یه بچه ۵ ساله ؟ یعنی هیچ جوره نمیشه د ...

یجورایی طلاق عاطفی گرفتیم. زندگی با یه مرد خود شیفته خیلی سخته. ولی من اینو تازه فهمیدم اگر از اول این و میدونستم حرفاشو گوش نمیکردم. چون اینجور افراد اصلا انتقاد پذیر نیستن و حرف هم گوش نمیکنن. یعنی این اخلاق شوهرم باعث شد خودمو بچه ام دچار مشکلات شدیدی بشیم.و تا حد غیرقابل جبران.

صد درصد جواب میده نگران نباش

امیدوارم 🥲

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨