2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متوجه نشدم خرابه یا داره در میاد 

اگه خرابه و کامل در اومده خواهرم تقریباً یک سال هست کشیده درد داره حالا خونریزی بستگی داره به بدن خودت بستنی یخی چای کیسه ای و اب نمک لازمه برای بعد کشیدن و چیزایی مثل شیر و کیک باید بخوری 

اگه داره در میاد اتل فک ببند من  بستم از مسکن بهتر جواب میده

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

متوجه نشدم خرابه یا داره در میاد اگه خرابه و کامل در اومده خواهرم تقریباً یک سال هست کشیده درد داره ...

نصف دراومده نصف دیگش نه😭😭😭😭😭 چندتا چیز سفید کیسه مانند الان میبینم دراومده دهنم نمیتونم باز کنم باید برم جایی اونجایی هم ک میخام برم ضروری و باید صحبت کنم وایییییییی

نصف دراومده نصف دیگش نه😭😭😭😭😭 چندتا چیز سفید کیسه مانند الان میبینم دراومده دهنم نمیتونم باز کنم ...

همون اتل فک ببند 

دندون خراب داری؟

نمیشه کنسل کرد

همون اتل فک ببند دندون خراب داری؟نمیشه کنسل کرد

یدونه ردیف بالا دارم خراب 

ولی دندون عقلم پایین

باید زنگ بزنم ببینم میشه نرم واقعا نمیتونم صحبت کنم دهنم باز نمیشه 

گلاب به روتون درد پریودی هم هست فکر کن چقدر وحشتناک دارم میگذرونم امروز رو

یدونه ردیف بالا دارم خراب ولی دندون عقلم پایینباید زنگ بزنم ببینم میشه نرم واقعا نمیتونم صحبت کنم ده ...

احتمالا فشار روشه 

حتما زنگ بزن

درک میکنم منم پارسال دو بار اینطور شدم اتل فک بستم خوب شدم