وقتی زیاد بهش دست بزنم یا اعصابش خورد باشه اگه واکسن زدی اوکیه
🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم
ناخن که دردی نداره ولی برای گاز گرفتن مواظب باش صورتت جلوش نباشه
🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم
وقتی زیاد بهش دست بزنم یا اعصابش خورد باشه اگه واکسن زدی اوکیه
پیشونی پسرمو گربه خونگی یکی از فامیلا چنگ زد. اما من واکسن نزدم.. الان سه روزه. واکسن سه گانه گربه رو زده بودن. تا الان هم که ۷ ماهشه حتی یه بار هم بیرون نبردنش. فامیلمون میگفت که خیالت راحت این گربه چند باری دخترمو چنگ زده ولی به دخترشون واکسن نزدن. اما من خیلی میترسم. بنظرتون ممکنه گربشون هاری داشته باشه.
پیشونی پسرمو گربه خونگی یکی از فامیلا چنگ زد. اما من واکسن نزدم.. الان سه روزه. واکسن سه گانه گربه ر ...
منم منظورم واکسن گربه بود ما زدیم دگ ناخن زیاد کشیده ولی طوریم نیست بازم میخوای زنگ بزن ۱۱۵ بپرس
پیشونی پسرمو گربه خونگی یکی از فامیلا چنگ زد. اما من واکسن نزدم.. الان سه روزه. واکسن سه گانه گربه ر ...
پسرشما خیلی کوچولوئه و واقعیتش نمیدونم
اما گربه خونگی که واکسینه شده مشکلی به وجود نمیاره (البته بنا به تجربه میگم نه علم پزشکی) خواهرم یه گربه داره که سالهاست هممون رو چنگ زده اما چیزی نشده