2777
2789
عنوان

نصف شبی باورم نمیشه ک

221 بازدید | 20 پست

من دیگه یه زن به حساب میام یه مادرم

اصلا نمیتونم خودمم باور کنم و با موقعیت جدیدم خودمو تطبیق بدم

وقتی یکی میگه تو دیگه یه زن ۲۵-۲۶ ساله ای ی جوری میشم اخه گوشم ب دختر عادت کرده بود الان ۴ساله آپدیت نمیشم🫥

هیچی دیگه فعلا شب بخیر برم خودمو با افکار وسواسی ام مشغول کنم باز🥲🤣

نوشته بودم دو روزه فهمیدم مادر میشم و من الان مادر یه دختر گوگولی ام عااااشقشممم🥰😍😍 اورژانسی سزارین شدم…مشکل جسمی اش ب کنار دارم با افسردگی پس از زایمان دست و‌ پنجه نرم میکنم🫤😣امان امان آی امان قینانالارین الینن 🤪🤪 تازه دو روزه فهمیدم دارم مامان میشم🥹 دعا کنین سالم باشه و بدنیا بیاد🌸😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای من یه چیزی رو فهمیدم به تازگی😐من هم فهمیدم دوست ندارم زن خونه باشم و دوست دارم تا ابد دختر خونه ...

منم دوست دارم شوهرم وبچه هام نباشن 

خودم تنها باشم😐💔

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

منم دوست دارم شوهرم وبچه هام نباشن خودم تنها باشم😐💔

البته من مجردم ولی با احترام به همه ی متاهل ها اصلا نمیتونم تصور کنم ازدواج کردم و زن خونه م نمیدونم چرا😐

همه آدما اینطورین تا زمانی باورت نمیشه ولی کم کم میپذیری و این پذیرفتن شمارو با مرحله جدیدی از بزرگ شدن آشنا میکنه و برای مراحل بعدی زندگی آماده....

ولی درون هر آدمی کودکی هست ک گاهی لجبازی گاهی ....

کاربر آقام....‌شباهت دارد عشق ما، به احوالات این دوران تویی یك عالمه تحریم بی‌پایان، منم ایران....

شما اینو میگی  من امروز به بابام یه چی گفتم گفت خجالت بکش مامان دوتا بچه ای😑رفتم تو فکر زدم زیر گریه  هورمونام قاطی شه قاطی کردم  بابام پشیمون شد از حرفش از خونه زد بیرون 🤣

اینا واسه اینه که زود بزرگ شدیم 

بچه بودیم آرزو میکردیم زود بزرگ شیم الان آرزومه تو همون ۹ یا ۱۰ سالگی میموندم.

هعییی

خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت💫👌💜
منم ۳۷ سالمه ولی گاهی حس میکنم دختر ۲۰ ساله ام.

درسته…

الهی که همیشه دل زنده باشین و سرحال عین دختر ۲۰سالع

من کلا درکی از موقعیتی ک هستم ندارم🙄 روحم ۸۰ سالشه جسمم در شناسنامه ۲۵ اما در واقعیت با این دردا یه پیرزن ۷۰ساله

شلوغیایی هم ک دوس دارم بکنم یا حالتی هم که میخوام باشم یه دختر‌مجرد ۲۰ ساله اس(بزن برقص و بخور و بکش و لم بده تلویزیون ببین بیخیال همه چی بدون مسئولیت،دورهمی های دخترونه با شادی)

اصلا نمیتونم بعنوان یه زن که مسئولیت خونه و شوهر و بچه باهاشه آپدیت بشم😁😁

نوشته بودم دو روزه فهمیدم مادر میشم و من الان مادر یه دختر گوگولی ام عااااشقشممم🥰😍😍 اورژانسی سزارین شدم…مشکل جسمی اش ب کنار دارم با افسردگی پس از زایمان دست و‌ پنجه نرم میکنم🫤😣امان امان آی امان قینانالارین الینن 🤪🤪 تازه دو روزه فهمیدم دارم مامان میشم🥹 دعا کنین سالم باشه و بدنیا بیاد🌸😍
وای من یه چیزی رو فهمیدم به تازگی😐من هم فهمیدم دوست ندارم زن خونه باشم و دوست دارم تا ابد دختر خونه ...

منم الان فهمیدم متاسفانه دیر فهمیدم😁

منم دوست دارم شوهرم وبچه هام نباشن خودم تنها باشم😐💔

وای‌منممممم

بیخیال کل روز فقط‌ بخوابم بخورم تلویزیون ببینم

همه آدما اینطورین تا زمانی باورت نمیشه ولی کم کم میپذیری و این پذیرفتن شمارو با مرحله جدیدی از بزرگ ...

امیدوارم زودتر خودمو با شرایط جدید تطبیق بدم

من از این گذر عمر خیلی میترسماه میخوام تا ابد بیست سالم باشه توی دهه بیست زندگیم بمونممنو تاکسیدرمی ...

🥲🥲🥲🥲