واقعا ازش بدم میاد فک نکنم هیچکس تا این حد از برادر یا خواهر خودش متنفر باشه من درحد مرگ ازش متنفرم چون وقتی بچه بودم همیشه ذوقمو کور میکرد و مث وحشیا پاچه میگرفت همیشه ازم ایراد میگرفت تو اوج بچگی اعتماد بنفسمو از بین میبرد تا پارسالم بیخیالم نشده بود پدرمادرمم طرف من نبودن هیچوقت پارسال دعوای بدی باش کردم خیلی بد از اون موقع فهمید من وحشی ترم ازش و دیگه جرات نکرد دهنشو باز کنه واسه من شاخ بشه الان دوتا بچه داره صد برابر رفتارای اون زمان منو دارن خلایق هرچه لایق الانم هرهفته یا به هر مناسبت و تعطیلی خونه ما پلاسن نمیدونم کجا برم کجا فرار کنم از این بدم میاد من به کی بگم حتی حرف زدنشم تو مخمه بزور بهش سلام میکنم بخدا نمیتونم دلمو باش صاف کنم تمام رفتاراش تو عمق قلب و ذهنم مونده از بس بدجنس بود باهام😑🤦🏻♀️ بدترش اینکه کلی پولم از مادر پدرم چاپیده رفته ملک رو ملک خریده همشم میناله که ما نداریم نداریم ادای ادمای خوبو درمیاره اما ادم فوق العاده به درد نخور وخسیسی هست!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خواهر بزرگم ازش متنفرم تمام کودکی منو نابود کرد پدر مادر خپبم نداشتم ازم حمایت کنن مثل یه بچه یتیم بی کس تنها بودم
وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا
دوران نوجوانی مادرم باهاش کاری کرده بود بپای من شده بود و سر هرچیزی گزارش میداد، خیلی متنفر بودم از این کارش که دیگه من ازدواج کردم، اونم بزرگ شد و حل شد... الانم صمیمی نیستیما ولی خب دیگه نفرت ندارم ازش
لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
وای نه خدا نکنه پدرمادرم یه بار دیگه نمیتونن برای من خواهر برادر بیارن
منم فقط با یکیشون مشکل دارم اون یکیارو خیلی دوس دارم هرچند تو پای اینم حاضر نیستم یه خار بره اما چون واقعا ادم تومخ ومضخرفیه و بارها ناراحتم کرده دلم باهاش صاف نیست و خیلی ازش ناراحتم🙂