2777
2789

ما امروز رفتیم یه ماشین خریدیم اول طرف گفت سند دست اوله . گفتیم وکالت نده مستقیم بریم‌تعویض پلاک گفت باشه . رفتیم کارشناسی هزینه کردیم گفت تعویض پلاک طول میکشه نوبت بده . وکالت میدم گفتیم باشه . معامله رو کردیم بیعانه دادیم. ماشین رو بردیم پارکینگ دو قبضه . 

بعد اتفاقی یه عکس از سندش گرفته بودم نگاه کردم دیدم نوشته سند در رهن سایپاست. حالا ماشینه ۴ دست وکالتی فروخته شده . تا ۱۰ آذر هم وکالت داره طرف . حالا ما اگر تا ۱۰ نتونیم سند رو درست کنیم وکالت بسوزه چطوری از ۴ نفر وکالت بگیریم اونا هم ساکن شهرای دیگن.. خدا خیر نده فروشنده رو کلاه گذاشت سرمون.

تازه قبول نمیکنه بیعانه رو پس بده طلبکارم هست.

اخرین نفر باید وکالت بده

بعدم نوبت میدن 

و اینکه اگه طرفم پیدا نکردی همین وکالتو میبری دادگاه اوکی میکنن

الزام ب سند میزنه

بعدم وکالت زده دست ب دست چرخوندن وقتی سند نزده و فقط ب نام یکی بوده حرف طرف درسه و اول سنده

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قطعا برگ سبز خودرو به نام فروشنده بوده که بهتون وکالت داده دیگه 

چیکار سند داری شما اصلا صد دست بچرخه 

حدود ۸ ساله که دیگه سند نمیزنن به نام 

فقط تعویض پلاک لازمه برا انتقال خودرو 

عزیز الان شما بری پلاک عوض کنی و کارت سبزو بگیری دیگه ماشین ماله توعه ها یعنی تا دهم نمیتونی پلاک کنی؟

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

اخرین نفر باید وکالت بدهبعدم نوبت میدن و اینکه اگه طرفم پیدا نکردی همین وکالتو میبری دادگاه اوکی میک ...

آخرین نفر تا ۱۰ آذر وکالت داره . 

بعد طرف میگه ماشین از رهن سایپا خارج شده ولی نامه فک رهن ندارن . نامه فک رهن‌هم به کسی میدن که یا سند به نامش باشه یا وکالت داشته باشه . باید بری سایپا درخواست نامه فک رهن بدی که تا برات ارسال کنن ممکنه ۲ هفته طول بکشه از اونور ممکنه به ۱۰ آدر نرسه وکالت باطل بشه . دوباره از نفر اول تا نفر چهارم باید وکالت بدن به هم . تا نفر آخر هم وکالت مجدد بده به ما

از کسی برگه سبز ب نامشه فقط وکالت می‌گیرین نه ازبقیه.اونیم ک زده تو رهن سایپا واسه زمانیه ک صفر خریده شده مرکز تعویض پلاک ی برگه بهت میده میری راهنمایی رانندگی از رهن درمیاد و تمام کجاش کلاهبرداری شده؟

اخرین نفر باید وکالت بدهبعدم نوبت میدن و اینکه اگه طرفم پیدا نکردی همین وکالتو میبری دادگاه اوکی میک ...

درسته . سندش دست اوله . 

ببین سند و پلاک به نام فروشنده اوله بعد ۳ بار دست دلال افتاده که  با وکالت فروختن به نفر بعدی .  بعد افتاده دست ما ..