2777
2789

بیاین دلداری بدین من تو فکر نباشم همگی بگید مهم نیست این امتحانتو خراب کنی 😂درس مهم نیست حداقل تا کمی آروم شم دیگه درست بخوابم توروخدااااااااااااااااا ☹️ تو فکرش خواب‌نمیرم آخه الانم مغزم خستس نمیتونم بخونم از ساعت ۱۰ شب تا الانه تو رختخوابم ولی خوابم‌نمیبره دیگه می‌دونم فردا هم بلندشدن تو کارم نیست که بخونم برا امتحان

همینجوری پست میزارم خالی نباشه

آدم انقد فروتن

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علتی که نمیتونی بخوابی اینه که از ده شب تو رختخوابی

اونقدر سرپا بمون که از فرط خستگی بیهوش بیفتی بخوابی

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍

ببین 

اون شبی که بدون تکلیف نوشتن رفتی مدرسه، گذشت..

اون امتحانی که گند زدی، گذشت..

اون پایه ای که سخت بود، تموم شد..

ولی من الانم که درک میکنم برگردم به اون زمان مثل خر میخونم باز دست خودم نیست

دانشجو"💙"متاهلم"💞" درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" دوست داشتن تورا چگونه توصیف کنم؟ جز اینکه بگویم بی تو مرا نیست! "♥️"هرکی داره با غمی میجنگه که ما ازش بی خبریم؛ با هم مهربون تر باشیم"💚"فعلا میسازم؛ چه میشود کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی در آورد؟ همین هست که هست"💔" اگر کسیو فرشته دیدی، بدون تو بالش بودی"💛"

خداروشکر که درس و مدرسه و دانشگاهم تموم شده

😑😂خب الان این چی بود این وسط؟

چه کمکی بهش کرد؟

دانشجو"💙"متاهلم"💞" درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" دوست داشتن تورا چگونه توصیف کنم؟ جز اینکه بگویم بی تو مرا نیست! "♥️"هرکی داره با غمی میجنگه که ما ازش بی خبریم؛ با هم مهربون تر باشیم"💚"فعلا میسازم؛ چه میشود کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی در آورد؟ همین هست که هست"💔" اگر کسیو فرشته دیدی، بدون تو بالش بودی"💛"

علتی که نمیتونی بخوابی اینه که از ده شب تو رختخوابیاونقدر سرپا بمون که از فرط خستگی بیهوش بیفتی بخوا ...

علت من که نمیتونم بیدار بمونم چیه؟

همشم خوابما ولی همش خوابم😐

دادااش منم همینمریاضی دارم و هیچ غلطی نکردمبیخیال باباامتحان برا خراب کردنهدارم به خودم روحیه میدم ت ...

وای پس بیا همدردیم😁 بیخیال دیگه نه؟ اشکالی نداره حالا ی بارم نخونیم در عوض رفتم این دوروز تعطیلاتو گشتم روحیم عوض شده درسو می‌خوام چیکار حالا ایشالله ی وقت دیگه جبران میکنم😂😂

ببین اون شبی که بدون تکلیف نوشتن رفتی مدرسه، گذشت..اون امتحانی که گند زدی، گذشت..اون پایه ای که سخت ...

خب پس این درسای کوفتی هم تموم میشه درسته😂🤭 یعنی دیگه خودمو اذیت نکنم بخوابم مهم نیست اره9

علت من که نمیتونم بیدار بمونم چیه؟همشم خوابما ولی همش خوابم😐

حقیقتش منم تقریبا اینشکلی ام ولی الان چرت ۱۰ دقیقه ای و جايگزين خواب ممتد کردم و هر وقت خوابم اومد یکم میخوابم و بیدار میشم زود

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍