بیاین دلداری بدین من تو فکر نباشم همگی بگید مهم نیست این امتحانتو خراب کنی 😂درس مهم نیست حداقل تا کمی آروم شم دیگه درست بخوابم توروخدااااااااااااااااا ☹️ تو فکرش خوابنمیرم آخه الانم مغزم خستس نمیتونم بخونم از ساعت ۱۰ شب تا الانه تو رختخوابم ولی خوابمنمیبره دیگه میدونم فردا هم بلندشدن تو کارم نیست که بخونم برا امتحان
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ولی من الانم که درک میکنم برگردم به اون زمان مثل خر میخونم باز دست خودم نیست
دانشجو"💙"متاهلم"💞" درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑🦯🕳" نینیسایت دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" دوست داشتن تورا چگونه توصیف کنم؟ جز اینکه بگویم بی تو مرا نیست! "♥️"هرکی داره با غمی میجنگه که ما ازش بی خبریم؛ با هم مهربون تر باشیم"💚"فعلا میسازم؛ چه میشود کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی در آورد؟ همین هست که هست"💔" اگر کسیو فرشته دیدی، بدون تو بالش بودی"💛"
دانشجو"💙"متاهلم"💞" درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑🦯🕳" نینیسایت دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" دوست داشتن تورا چگونه توصیف کنم؟ جز اینکه بگویم بی تو مرا نیست! "♥️"هرکی داره با غمی میجنگه که ما ازش بی خبریم؛ با هم مهربون تر باشیم"💚"فعلا میسازم؛ چه میشود کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی در آورد؟ همین هست که هست"💔" اگر کسیو فرشته دیدی، بدون تو بالش بودی"💛"
علتی که نمیتونی بخوابی اینه که از ده شب تو رختخوابیاونقدر سرپا بمون که از فرط خستگی بیهوش بیفتی بخوا ...
علت من که نمیتونم بیدار بمونم چیه؟
همشم خوابما ولی همش خوابم😐